6
Fudbal

NOVE PROVOKACIJE ‘ŠVAJCARACA’: Bliži se Mundijal, Džaka i Šaćiri novim izjavama podgrevaju atmosferu

Objavljeno: 05.06.18 u 13:42

Pored Brazila, Srbija će svakako najzanimljiviji meč u Rusiji igrati protiv Švajcaraca.

Nekolicna Albanaca rođenih u Srbiji već danima podgreva atmosferu za taj meč navodeći da ‘sport treba da bude ispred politike’.

Nikada nije ni bio kada su u pitanju Albanci koji dozirano podgrevaju atmoasferu, pa su sa sličica zastave izmišljene zemlje Kosovo na kopačkama prešli na direktne izjave o duelu sa Srbijom ‘sa kojom su ratovali’.

– Mnogo se priča o toj utakmici, mnogi je povezuju s politikom. To je u neku ruku normalno jer smo nekoliko mojih kolega i ja s Kosova, i naša zemlja je bila u ratu sa Srbijom. Međutim, mene će u Rusiji zanimati samo da pobedimo, biće to za mene samo fudbalska utakmica, izjavio je Džerdan Šaćiri, momak rođen u Gnjilanu 1991. godine.

A njegov ‘zamljak’, fudbaler koji je takođe poreklom iz Srbije, Granit Džaka, imao je sličnu izjavu:

– Brazil je favorit, to je svima jasno, ali ne idemo u Rusiju da bismo im prepustili bodove. Moraće da ih zarade na terenu. Srbija će biti veoma neprijatan protivnik. Ništa ne mogu da obećam, osim da ćemo igrati do granice bola! Ima da kidamo i da grizemo do pobede, izjavio je fudbaler čija porodica ne potiče sa prostora Kosmeta, već iz Kuršumlije koja je na drugoj strani administrativnog prelaza.

0
0

6 Komentara

  1. U pravu si Bafana. ne znam koji Glupson je pisao ovaj naslov. A na provokaciju od ranije treba samo narpraviti zastavu Srbije sa granicama Republike Srpske i Republike Srpske Krajine u sastavu Srbije. Onda ce konji iz FIFA i UEFA naterati budale da cute. Vracati istom merom. i lose i dobro. Odlicna i najbolja vaspitna mera.

    0
    0
    Odgovori
  2. Само да се ове наше сивоње не напале на провокације и да добију црвени. Ако им неко улети јако, само их игнорисати и рећи ,,easy my serbian brother!” То ке за њих тактика. Треба на њих двојицу ићи лагано али стално их чупати, гребати, гуркати… значи да судија не види и да није довољно ни за жути а камоли за црвени. Да они први прсну и да изгубе живце… а онда судија њих да избаци… е то ће бити права побједа над кретенима. Дакле, можда и на конференцији рећи: ,,то су све наша српска браћа”. То њих боли и уништава. Тактика је кад се бориш и ван утакмице

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter