2
Evropske lige

FOTO: Hot sport

KLOP PRECRTAO SRBINA: Grujić opet na pozajmici, ovog puta u premijerligašu

Objavljeno: 03.06.18 u 12:04

Igrač koji prošle sezone nije uspeo da se nametne Jirgenu Klopu najverovatnije će morati ponovo na kaljenje.

Dete crveno-belih blizu je ostanka u Kradifu. Naime Marko Grujić ni narednu sezonu neće nastupati za tim koji je igrao ovogodišnje finale Lige šampiona. Kako navode ostrvski mediji, nakon izborene Premijer lige za Kardif, Marko je blizu produžetka pozajmice. Ova ponuda je samim prolaskom u ‘elitu’ za Marka primamljivija, a sigurno je da će u novoj-staroj sredini imati i više prostora.

On je u ovoj sezoni za Kardif zabeležio jedan pogotak na trinaest mečeva. Ovaj mladi fudbaler biće deo Orlova u Rusiji i možda je to prava prilika da Klop promeni odluku.

Grujić je prošao gotovo sve selekcije našeg nacionalnog tima, a igraće i na Svetkom prvenstvu u Rusiji nakon čega će se sasvim sigurno znati u kojem će klubu početi sledeću sezonu. Posle sjajnih partija u Crvenoj zvezdi, vezista je prešao u Liverpul za koji je od 2016. godine pa do sada odigrao svega osam zvaničnih utakmica.

0
0

2 Komentara

  1. Alo ljudi, pa Klop treba da objasni gazdama zasto ga je doveo i platio toliki novac, a on i u Kardifu odigrao samo nekiliko utakmica………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter