0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

IVIĆU SE OVO SVIDETI NEĆE: Stojadinović dobio ‘zeleno’ svetlo da proda Rajkovića, ovo je cena…

Objavljeno: 01.06.18 u 17:20

Predrag Rajković se sa reprezentacijom Srbije priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a Makabi iz Tel Aviva radi na njegovoj prodaji.

‘Ponos Izraela’ je u velikim problemima. Preti mu suspenzija UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja, ali Izraelci imaju ‘keca u rukavu’. Uprava je odlučila da proda mladog golmana Predraga Rajkovića i to u Premijer ligu, jer tamo timovi najbrže plaćaju. Cena je sedam miliona evra, a prodavac je menadžer igrača Zoran Stojadinović.

Navodno, interesovanje je već pokazao Votford, a Makabi bi pristao da proda Srbina iz od milion do dva manje, samo da reši porblem sa finansijama. Zamena za Rajkovića bio bi Arijel Haruš, slobodan agent koji je napustio Anortozis.

Spekuliše se da bi Predrag Rajković možda mogao i u Fulam kod svog bivšeg trenera Slaviše Jokanovića, koji je Makabi svojevremeno ovdveo u Ligu šampiona.

Novi trener Makabija iz Tel Aviva je bivši fudbaler Partizana – Vladimir Ivić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter