0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda i Marko Marin, Iliev ima plan za transfere, transparenti i tuča u Zvezdinoj pobedi nad Partizanom

Objavljeno: 31.05.18 u 00:00

I ove srede, 30. maja, bilo je interesantnih vesti koje su privlačile pažnju. Evo najčitanijih.

Ovih dana sve aktuelniji su reprezentativci Srbije koji su počeli pripreme za učešće na Svetskom prvenstvu, a Sergej Milinković-Savić privukao je pažnju italijanskih medija jer, kako prenose, nije želeo da se potpiše na kačket Crvene zvezde.

Kada je već reč o crveno-belima, oni su nadomak velike ‘bombe’ letnjeg prelaznog roka, a u pitanju je veliki zvezdaš, bivši reprezentativac Nemačke.

Takođe se razmišlja i o zameni za Milana Borjana, a pronađena je u redovima kluba zbog kog je prošle sezone Zvezda ostala bez titule. Zvezda želi i da dovede sjajnog stranog napadača, a ovo je njen plan.

Na drugoj strani Topčiderskog brda takođe se razmišlja o pojačanjima, a Ivica Iliev već ima plan za transfer period.

Dvojica reprezentativaca Crne Gore uslikani su u dresu Partizana, a sliku je okačio njihov saigrač iz nacionalnog tima, a inače fudbaler kluba iz Humske.

Vrlo udarna vest bila je i povodom igrice FIFA 18 posvećena Svetskom prvenstvu, u kojoj srpski igrači nisu baš najvernije prikazani.

Događaj dana bio je drugi meč plej-ofa Superlige Srbije u kom je Crvena zvezda dobila Partizan i plasirala se u finale. Ni ovog puta nije moglo da prođe bez ratova transparentima, ali ni fizičkog sukoba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter