0
Evropske lige

STOPIRAO VEĆ VIĐEN TRANSFER: Klaudio Lotito- Odbio sam 110 miliona za Sergeja

Objavljeno: 29.05.18 u 20:20

Transfer saga oko Sergeja Milinković-Savića traje već duži period, a kako stvari stoje neće biti okončana barem do završetka Svetskog prvenstva u Rusiji.

Čelnici Lacija svesni su da u rukama imaju „dragulj“ kakav odavno nisu posedovali i ne žele da ga se tek tako odreknu. Interesenata za popularnog SMS-a je dosta, a nekoliko njih spremno je da ide do kraja i ispuni sve zahteve rimskog kluba.

Toga je svestan i prvi čovek „nebesko-plavih“ Klaudio Lotito koji svakoga dana malo po malo diže cenu za srpskog reprezentativca, a danas je u neku ruku potvrdio pisanja medija da je odbio ponudu veću od 100.000.000 evra, koja je prošlog leta došla od strane Mančester Junajteda.

-Mogu samo da vam kažem da sam odbio ponudu za Sergeja Milinkovića Savića tešku 110.000.000. Bilo je to 29.avgusta! Kolika je sada njegova cena? Ne znam, ali znam da 100 miliona neće biti dovoljno da ga pustimo-, istakao je Lotito.

On naglašava da su se vremena promenila, te da bogati klubovi više ne mogu da dođu na „Olimpiko“ tek tako i popupe ono što im se prohte.

-Ljutim se kada Lacio nazivaju supermarketom. Nijedan igrač trenutno nije na prodaju. Pre nekoliko godina ovde bi došli najveći klubovi, ne bi nas ni pitali… Samo bi nam uzeli igrača. Sada moraju da traže našu dozvolu-, zaključio je Lotito.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter