0
Domaći fudbal

MILAN JEVTOVIĆ ZA HOTSPORT: Hoću u Zvezdu, neka se klubovi dogovore!

Objavljeno: 29.05.18 u 09:29

Moja zelja nije sporna i ja sam se još u januaru dogovorio sa Zvezdom, a na potezu je Antalija i očekujem lepe vesti početkom juna – kaže krilni napadač.

Za uspešan posao potrebno je da se slože tri strane, a za prelazak Milana Jevtovića u Crvenu zvezdu „ključ“ je u rukama Antalije. Zimus posao nije skockan i novi pregovori kako saznaje HotSport trebalo bi da uskoro počnu i da šampion Srbije dobije još jednog aduta za narednu sezonu.

– Ništa se nije promenilo od pre nekoliko meseci. Moja je želja da pređem u Crvenu zvezdu sa kojom sam se dogovorio još u januaru, a slede novi pregovori i na potezu je Antalija. Očekujem lepe vesti početkom juna – rekao je za HotSport, Milan Jevtović.

Pre finiša posla trebalo bi utanačiti visinu obeštećenja.

– U drugom delu sezone sam dobio priliku posle povratka iz Rozenborga. I mogu da budem zadovoljan prikazanim kao i ispunjenim ciljem da smo obezbedili opstanak. Ugovor me vezuje još dve godine, ali verujem da će se ovog puta naći zajedničko rešenje.

Izazov je takmičiti se u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Kum Branko Jovičić mi je ispričao detalje nadmetanja u Ligi Evrope, a sada je granica pomerena prema ‘eliti’. Znam da su i moji menadžeri Ivan i Milan Dudić uporni da se ova misija okonča i ako sve bude u redu nosiću dres kluba za koji navijam.

Krilni napadač je strpljiv i ne žuri.

– Plan je jasan da posle odmora moj novi klub bude Crvena zvezda – porucio je na kraju Jevtović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter