6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘VEČITO DRUGARSTVO’: Na terenu ljuti rivali, van njega fudbaleri Zvezde i Partizana prijatelji (FOTO)

Objavljeno: 27.05.18 u 00:07

Slika dana stiže nam sa svadbe bivšeg fudbalera Napretka, Vojvodine i Partizana Nikole Trujića koji se oženio izabranicom svog srca Doroteom.

Na proslavi su bili i bivši saigrači snažnog napadača Nemanja R. Miletić (iz doba u Vojvodini) i Marko Gobeljić (iz doba u Napretku). Štoper Partizana i univerzalac Crvene zvezde su jednom fotografijom pokazali da između njih nema ‘ljutog rivalstva’ van terena…

FOTO: Instagram
0
0

6 Komentara

  1. Dok novinari nisu počeli da truju atmosferiu fudbaleri Partizana i Crvene zvezde bili su veliki prijatelji, često i kumovi, primjera je ,mogo, navijači Partizana i Crvene zvezde odlazili su zajedno na utakmice. Zapitajte se i vi iz hotsporta zašto je tako i zašto ste na strani samo jednog kluba i zašto su mediji un Srbiji u službi jedne vlasti, jednog kluba i određenog profila.

    0
    0
    Odgovori
    • Zapitajte si ti zašto ti je jedan klub non stop u ustima, a ne navijas za njega…i ti nekom drzis pridike hahahaha

      0
      0
      Odgovori
      • Zato što taj klub ima sve privilegije, zato što pokrade sve što se pokrasti može i uporno viče držite saopštenja. zato što jedan klub napiše osam saopštenja, a drugi jedno i oba se kazne jednako po dva boda. Zato što jedan stalno morališe i fantomski vraća dugove, banke mu opraštaju ,milione dugova, a drugom deru kožu i zato što je rukovodstvo tog kluba abolirano, a priča o časti.

        0
        0
        Odgovori
        • I treba nepomenicima da deru kozu, Recimo, jedan iz uprave je godinama bio na vlasti i drao kozu narodu, to se zaboravlja…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter