0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SULEJMANIJEV GOL NEDOVOLJAN ZA TROFEJ: Cirih ostavio Jang Bojs bez duple krune (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.18 u 17:58

Fudbaleri Jang Bojsa nisu uspeli da dođu do željene duple krune, pošto su u finalu Kupa Švajcarske poraženi od Ciriha rezultatom 2:1.

Tim iz Berna je na putu ka šampionskoj titulu u prvenstvu čak tri puta savladao Cirih, uz jedan remi, ali je ovoga puta usledila osveta.

Cirih je susret u prestonici Švajcarske otvorio ranim pogotkom Mihaela Fraja, koji je već nakon 11. minuta igre doveo svoj tim u prednost. Ovaj rezultat bio je na snazi sve do 74. minuta, kada je Antonio Marćesano nakon solo prodora duplirao prednost na 2:0.

Tada je već praktično bilo jasno da će gosti doći do trofeja, pošto je sedam minuta pre njihovog drugog pogotka ekipa Jang Bojsa ostala sa igračem manje zbog isključenja Sara.

Nadu Partizanovom ovosezonskom rivalu iz Lige Evrope vratio je srpski internacionalac Miralem Sulejmani koji je u 80. minutu smanjio na 2:1, ali do kraja njegov tim nije imao snage za nešto više.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter