2
Evropske lige

FOTO: FULHAMFC

‘MITRO’S ON FIRE’: Grmelo je juče na Vembliju (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.18 u 12:06

Fulam je novi premijerligaš, a navijače tima iz zapadnog Londona najviše mori hoće li uspeti da zadrže srpski dvojac Slaviša Jokanović – Aleksandar Mitrović.

Za srpskog menadžera postoji interesovanje Čelsija, ali će po svemu sudeći ostati na klupi kluba sa Krejven Kotidža.

– Ovo je veoma važno za nas, zaslužili smo. Ova ekipa je pokazala mnogo važnih stvari. Nije lako igrati na Vembliju, pod tolikim pritiskom, sa mnogo mladih igrača, neki su i 18-godišnjaci, ali pokazali smo karakter i želju za uspehom – rekao je Slaviša Jokanović i dodao:

– Znam šta je tačno ispred nas. Premijer liga je najbolja i najkompetetivnija liga na svetu i moramo biti lukavi i pokazati ambicije premijerligaškog tima.

Za razliku od Slaviše Jokanovića, Aleksadnar Mitrović je u neizvesnijem položaju. On je bio na pozajmici u Londonu i sada se vraća u Njukasl. Otkupna klauzula ne postoji, te nije sigurno hoće li se vratiti u Fulam. Navijači crno-belih bi voleli to da se dogodi, a evo kako je Mitrogol juče ispraćen sa Vemblija.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter