3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ UDARIO NA VUČELIĆA: Ocenu igre Partizana daće Keta, Zlatiborac i Skorobać!

Objavljeno: 26.05.18 u 19:39

Još uvek nije poznato hoće li Miroslav Đukić ostati na klupi Partizana, ali posle današnje izjave sve je dalje od nastavka sa radom u Humskoj.

Šef stručnog štaba crno-belih danas je dao intervju za ‘Sportski žurnal’, a posebnu pažnju izazvao je deo vezan za to ko odlučuje u Humskoj da li je sezona bili dobra ili ne.

– – Zašto mislite da nije vrhunska? Partizan 13 godina nije ušao u šesnaestinu finala evropskih takmičenja. Umori se čovek, sad – kao ja pokušavam sve da prevarim, prodam priču da je ovo uspešna sezona. Evo vam brojevi, pa vi zemljaci napravite bolju! Eto, u Partizanu ima stručna komisija koja će da zaseda: gospodin Vučelić, njegov sin, Keta, Bane Zlatiborac, Skorobać… Jednostavno, neka procene da li je dobro ili nije – rekao je Miroslav Đukić.

Možda je sada jasnije, Miroslav Đukić je daleko od ostanka na klupi Partizana…

0
0

3 Komentara

  1. Igrali smo dve dobre utakmice u sezoni i to protiv Olimpijakosa ! Sve ostalo je bilo mucenje !!! Koja uspesna sezona niste sutnuli na gol u ceskoj ni jednom ! Zvezda dala 3 gola !!! Titulu u ovim uslovima niko ne ocekuje ali Partizan koji napada i stiska protivnike svi ocekuju ! Ako vec pricamo o uspesnoj evropi pa i ta zvezda je imala uspesniju od nas ! Udomacem prvenstvu neka ekipe koja nam gol nije dala i da stvar bude gore cele sezone to traje !!!!!!! Price o drugim velikim timovima koji nisu osvojili nista su budalastine ! Partizan sa ovim budjetom i uslovima za rad i navijacima (pa i u 3 frakcije) ne sme da dozvoli sebi da prima golove ko BSK Batajnica i to kadeti !

    0
    0
    Odgovori
  2. То што смо куп освојили било је повуци потегни.
    Европа је некако мало и на срећу прошла.
    О домаћем првенству и игри, нарочито у дербијима, не желим ни да причам. Тако да, резултат јесте добар у односу на шта смо личили. И то је све. Све друго је било катастрофа

    0
    0
    Odgovori
  3. Ahaha,pasvakomnormalnom je jasno da je Djuka potpuno u pravu! Struka mora da dade misljenje a ne nestruka! kljucni u tome mora da bude Ilijev,sve od njegazavisi. Ako bude investirano u tim i kupilo se najmanje dva
    leonarda,jedan Evi, jedan Skuntelar i minimum jedno klasno krilo i jedan rasan centarhalf i desni bek,pa mozda i levi bek (postojecu dvojicu od trojice prodati!), eto ponovo radosti i zadovoljstva za sve u Humskoj! Evropa, titula, sve je na taj ancin na tanjiru! Nema drugogputa, narocito od menjanja trenera, time samo mozemo dobiti novu frustraciju. Pitaju je li ova sezona (ne)uspesna? Uspesna je , osvojen je znacajan trofej, a Evropa je prevaga u oceni. Ali sad treba da se prestroji i stvore se uslovi za novi uzlet, za nove visine.
    Sve ostalo je put gusaka u magli!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter