6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUM – PRAVO NIOTKUDA: U Partizan stigao fudbaler LA Galaksija! (FOTO)

Objavljeno: 26.05.18 u 09:35

To je objavio klub iz Sjedinjenih Američkih Država putem društvenih mreža.

Nižu se pojačanja Partizana za narednu sezonu na svim nivoima. Posle već dogovorenog Nemanje Nikolića, čeka se dolazak golmana Nikole Vasiljevića, a nekako ‘tiho’ stigao je veoma perspektivni Mateja Milašinović iz Los Anđeles Galaksija iz San Dijega.

Radi se o mlađoj sekciji poznatog MLS kluba koji je na svom Instagram profilu objavila ovaj prelazak i Partizanovu školu imenovala jednom od najboljih na svetu.

Milašinović ima 17 godina, rođen je 2001. godine i od svoje sedme godine je počeo da igra fudbal ‘preko bare’.

Bio je na probi u Partizanu sredinom prolećne polusezone, kupio sve u Humskoj svojim talentom i zalaganjem, pa mu je ponuđen ugovor koji je on prihvatio.

– Veoma sam uzbuđen što ću ispuniti svoj san i postati profesionalni igrač i radujem se onome što dolazi. Dolaskom u Evropu ću imati priliku da igram na drugačiji način, kao i da živim drugačijim životom. Istovremeno sam i veoma nervozan zbog toga, ali trudiću se da iskoristim svaki minut – rekao je Milašinović za sajt LA Galaksija iz San Dijega.

 

A post shared by LA Galaxy San Diego (@lagalaxysd) on

0
0

6 Komentara

    • Da, inače ste baš prepuni dobrih poteza ove sezone… Počevši od dovodjenja nikad goreg trenera pa do silnih promašaja u prelaznom roku… Sve sami dobri potezi, nema šta…

      0
      0
      Odgovori
    • Nesrecni cigani danas osvajaju titule u svim mladjim kategorijama….a vi dovodite ove preko bare. Cuj Los Andjeles Galaksi iz San dijega….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter