2
Evropske lige

FOTO: Twitter/Fulham FC

BRAVO: Slaviša Jokanović i Aleksandar Mitrović odveli Fulam u Premijer ligu (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.18 u 20:02

U finalu plej-ofa Čempionšipa odigranom na Vembliju Fulam je sa 1:0 (1:0) savladao Aston Vilu i plasirao su u Premijer ligu.

Zapadni London slavi Srbe. Fulam se posle četiri godine vraća u Premijer ligu. Četa našeg trenera Slaviše Jokanovića pobedila je u finalu plej-ofa Čempionšipa Aston Vilu sa 1:0 na Vembliju. Gol odluke postigao je Karni na sistenciju Sesenjona u 23. minutu.

Bio je ovo težak meč za tim sa Krejven Kotidža, jer je od 70. minuta igrao sa igračem manje. Isključen je Odoi. Aston Vila je napadala, pokušavala preko Griliša, Adome i Kođe, ali je mreža Betinelija ostala netaknuta. Sa druge strane naš napadač Aleksandar Mitrović je imao dve dobre šanse, ali lota nije htela u gol.

Na kraju veliko slavlje za Fulam koji će se sa Vulvsom i Kardifom sledeće sezone takmičiti u Premijer ligi i zaraditi silne milione na ime TV prava. Sad ostaje da se vidi hoće li Slaviša Jokanović i Aleksandar Mitrović ostati na Krejven Kotidžu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter