Jedan od najboljih igrača Partizana Zoran Tošić govorio je o sezoni na izmaku u kojoj su crno-beli osvojili Kup Srbije.

Povezane vesti

Bivši reprezentativac Srbije je istakao da je dobra sezona iza ‘parnog valjka’.

– Možemo da budemo zadovoljni, nema razloga za suprotno, a posebno kada sezonu završiš osvojenim trofejom. Na odmor idem radostan. Generalno, utisci su pozitivni – rekao je Tošić.

Popularni Bambi je govorio i o dva najveća razočarenja ove sezone, jedno je ispadanje u Evropi, a drugo poraz u derbiju.

– Poraz u derbiju koji je odlučio prvaka i ispadanje u Ligi Evrope. Očekivali smo da možemo da napravimo još jedan korak, ali nismo uspeli.

Zoran Tošić je rekao da je Partizan ove sezone dobio onoliko koliko je zaslužio.

– Imali smo podave koji su nas koštali titule. Da ih nismo imali bili bismo do samog kraja u igri. Saglasan sam da nismo celu sezonu odigrali vrhunski. Jako je teško nizati pobede, mnoge ekipe igraju dobar fudbal i svi se trude da pobede. Nekada ti sreća okrene leđa, nekada ne zaslužiš da pobediš. Koliko smo zaslužili, toliko smo i dobili u ovoj sezoni.

Nju su obeležile povrede iskusnog krilnog napadača.

– Nikada u karijeri mi se nije desilo da toliko vremena provedem van terena. Generalno sam zadovoljan onim što sam pružio dok sam igrao. Kako god da okrenem, ovo je moja najuspešnija sezona po broju datih golova. Mislim da sam dosta doprineo timu, ali naravno da sam želeo više i ubeđen sam da bih uspeo u tome da nisam imao te sitne povrede – zaključio je Zoran Tošić.