Sportski direktor Partizana vrlo kritički je govorio u novoj epizodi ‘Partizanovog vesnika’.

Povezane vesti

Crno-beli su pre dva dana u Surdulici osvojili treći uzastopni Kup Srbije, ali delu javnosti to nije dovoljno za spas sezone Partizana, te je Ivica Iliev zbog toga odgovorio kritičarima.

– Mi smo rekli koji su nam prioriteti i obećali. Ušli smo nikad superiornije u Ligu Evrope. Kada smo ušli, najavili smo prolazak grupe, svi su se smejali. Kolo pre kraja, uspeli smo u tome. Odjednom, kao da je to normalno. Pa, stani… Dva, tri meseca su prošla od nečeg nerealnog, do neuspeha – rekao je Iliev za Partizan TV.

– To je ono što se ponavlja. To su argumenti. Dolazimo do toga da smo osvojili trofej u Srbiji. Nikada u istoriji, Partizan nije tri godine zaredom osvojio Kup. I kada pričamo o njemu, kažu nije važan! Što igramo, ako nije važan? Daj da ga ugasimo – istakao je sportski direktor crno-belih.

U anketi na našem sajtu danas su navijači crno-belih bili podeljenih mišljenja oko toga da li je ova sezona bila uspešna ili ne.

– Veteran sam u ovoj borbi. Imao sam divan odnos sa Đukićem. Ne želim nikome da se mešam u sastavljanje tima. Mogu nekim savetom, idejom, predlogon, viđenjem da pomognem. Sigurno je bilo oscilacija, negativnih stvari, koje nisu smele da se dese Partizanu, posebno sa ovim timom, jer mislim da smo po imenima imali fantastičnu ekipu. Verujem da će sledeće sezone da bude još jači Partizan. Možda na pozicijama koje su škripale, biti kvalitetniji i bolji. Analiziraćemo što nam je potrebno da budemo jači – poručio je Iliev.

– Svako od pojačanja je ugradio sebe. Danilo Pantić je najbolji igrač mlade reprezentacije, pozvan je na širi spisak reprezentacije, a gde je bio pre godinu dana? Šta je Srbija dobila? To niko ne spominje. Bićemo jači nego prošle sezone. Svakih šest meseci sve jači i jači. Igrački, da li će to na terenu odmah da se pokaže, videćemo. Ivanović, kako je izgledao prvih dva meseca, pa je postao miljenik navijača. Naša publika prepoznaje kvalitet. Na kraju sve dođe na svoje, treba samo istrpeti. Da smo padali na provokacije, ne bismo bili danas ovde – zaključio je Iliev.