Najskuplje pojačanje u istoriji crno-belih, Sejduba Suma, mogao bi ovoga leta da napusti Beograd, a klub je već dobio određene ponude za njega.

Povezane vesti

Reprezentativac Gvineje je pred start nedavno završene sezone stigao u Humsku sa epitetom velikog pojačanja koje bi trebalo da nadomesti odlazak Leonarda, međutim omaleni ofanzivac ni izbliza nije prikazao ono što se od njega očekivalo.

Tako je najskuplje pojačanje u istoriji kluba ubrzo postalo jedan od najvećih, ili bolje rečeno najskupljih promašaja i već na polusezoni je počelo da se govori o njegovom mogućem odlasku.

Prema priznanju čelnika Partizana, za Sumu u ovom trenutku postoji nekoliko ponuda međutim u klubu još nisu definitivno prelomili šta im je činiti s njim.

– Još razmatramo šta će biti sa Sumom. Nismo doneli konačnu odluku da li će napustiti klub ili ne. Za njega smo čak i dobili neke ponude, ali ćemo videti šta je najbolje za klub – rekao generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, a preneo “Informer”.

Suma je prošlog leta u Partizan stigao iz redova Slovana iz Bratislave za sumu od 1.650.000 evra, a od dolaska u Beograd je na 31 utakmici postigao pet golova uz dve asistencije.