0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Krstajićev spisak, Jokić i reprezentacija ni na vidiku – nekada igrao za Romu, sada blizu Partizana!

Objavljeno: 24.05.18 u 23:30

Veoma uzbudljiv dan je iza nas uz dosta zanimljivih sportskih vesti.

U centru pažnje bio je sastav za Svetsko prvenstvo koji je objavio Mladen Krstajić.

Još uvek nije reč o konačnom spisku, već o listi od 27 imena sa koje treba da otpadne još četiri fudbalera. Zanimljiv je bio način na koji su švajcarski mediji preneli vest o spisku i ‘švajcarskom tandemu’ u reprezentaciji Srbije.

Kada je reč o klupskom fudbalu, velika vest tiče se Partizana koji je završio veliki posao sa Olimpijakosom oko otkupa ugovora veziste. Takođe, na radaru crno-belih nalazi se nekadašnji reprezentativac Francuske koji je u svojoj karijeri nosio i dres Rome.

Vest o morbidnom transparentu navijača Partizana o igračima ‘večitog rivala’ je dobro uzdrmala domaću javnost i malo ko je podržao ovakav ispad pristalica crno-belih.

Nikola Jokić je večeras bio uz Mega Bemaks na drugom meču četvrtfinalne serije sa Partizanom, i govorio o nacionalnom timu.

A kada je reč o Zvezdi, stigla je jedna loša i jedna dobra vest. Reč je o novajlijama na poziciji štopera, jedan bivši reprezentativac je odjavio nacionalni tim, a drugi trenutni je na pragu Ljutice Bogdana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter