19
Domaći fudbal

PROVIDNIJE TEŠKO DA MOŽE: Da li je u Srbiji odigrana najgore nameštena utakmica ikada? (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.18 u 00:36

Susret 27. kola Srpske lige „Beograd“ između Prve Iskre iz Bariča i surčinskog Jedinstva lako bismo mogli da opišemo kao jedan od najskandaloznijih u istoriji srpskog fudbala.

Jedinstvo je posle prvih 45 minuta vodilo 3:0, nakon čega je došlo do naprasne promene, fudbaleri domaćeg tima su zaigrali kao u transu, i u drugom delu stigli do neverovatne pobede.

Ili, tako se bar čini, dok ne pogledate video snimak…

„Preporod“ Prve Iskre počinje od 1:19 na priloženom snimku.

Pogledajte, i sami donesite zaključak – da li je sve regularno?

(Youtube/Alo Alo)

0
0

19 Komentara

  1. Ja sam iz Barica i ovaj tim je iz mog sela,ova utakmica je ocajno odigrana.Ne mozete da sudite timu po ovoj utakmicu jer odigrali su skroz korektan drugi deo sezone i mogu da tvrdim da tim nije hendikepiran kao sto vi kazete

    0
    0
    Odgovori
  2. A OFK Beograd zvezdana i Vojvodina zvezdana? Od 2:0 do preokreta, 2:6 i 2:3. Od toga providnije ne moze. I jos cekamo onaj izvestaj ministra Stefanovica, a bio je obecao za 15 dana.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je ovo namesteno, trebalo je neko da obavesti i golmana…covek se ubi, bacajuci se.
    A ovi komentatori, nije ni cudo da su navijaci zvezde, jer ocito je da nista ne znaju o fudbalu…pogotovo o zonskom (iako bi im klub za koji navijaju tu i trebalo da igra).

    0
    0
    Odgovori
    • Oni koji neznaju nista o fudbalu imaju pehar kupa sampiona u muzeju.to je valjda fudbal.a ova utakmica nesto puno podseca na finale kupa.mladost povela a onda sudija sa crno belim dresom podelio gomilu zutih i crveni.i partizan preokretom uzeo kup.smesni ste.gledajte finale lige sampiona onakav tvofej imamo i mi.

      0
      0
      Odgovori
  4. Ovi crno beli jedva mogu da daju i kad se pola ekipe pomeri sa terena… majko svetaa kuda vodi ovaj danasnji sport

    0
    0
    Odgovori
  5. Pamtim jednu utakmicu, relativno skoro odigranu, Vojvodina je povela sa 2:0 a onda je drugi rival zaigrao kao u transu, ko što kažete

    0
    0
    Odgovori
  6. A OFK Beigrad – Crvena zvezda 2:6, samo što su igrači u Superligi kud i kamo kvalitetniji,pa je izgledalo kultivisanije. Nismo čitali tada riječi kritike. Uostalom ove sezone u Superligi Zvezda je odigrala 20-tak sklanjalica kako bi se odmarala za teže susrete, mjenjani su kalendati takmičenja, odlagan derbi da se vedete odmore i oporave od povreda.

    0
    0
    Odgovori
    • Cudi me da ne pominjes period Tole Super lige kada ste imali po 10 bratskih klubova za sklanjalice… ko o cemu k…. o postenju!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter