8
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADEN KRSTAJIĆ PRESEKAO: Ovo je 27 kandidata za dres Srbije na Mondijalu (FOTO)

Objavljeno: 24.05.18 u 14:10

Selektor Srbije Maden Krstajić odlučio je na kojih 27 igrača računa na pripremama za Svetsko prvenstvo u Rusiji koje će se obaviti u Austriji.

Do prve utakmice Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji ostalo je još tačno 24 dana, a selektor ‘orlova’ Mladen Krstajić odabrao je 27 momaka na koje računa tokom priprema u Austriji od 2. do 9. juna.  U Gracu će odigrati dve prijateljske utakmice, 4.juna protiv Čilea i 9. juna protiv Bolivije.

Selektor Mladen Krstajić je spisak od 27 igrača saopštio u šatoru pored ‘Eko pumpe’ u Tošinom bunaru. Četvorica igrača će ‘otpasti’ tokom priprema u Austriji, a tu su kao zamene ako se neko ne daj bože povredi. Na spisku su:

GOLMANI: Vladimir Stojković (Partizan), Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi TA), Aleksandar Jovanović (Arhus).

ODBRANA: Aleksandar Kolarov (Roma), Antonio Rukavina (Viljareal), Milan Rodić (Crvena zvezda), Branislav Ivanović (Zenit), Uroš Spajić (Anderleht), Miloš Veljković (Verder), Duško Tošić (Gvangžu R&F), Matija Nastasić (Šalke), Nikola Milenković (Fiorentina).

VEZISTI: Nemanja Matić (Mančester j.), Luka Milivojević (Kristal Palas), Marko Grujić (Liverpul), Nemanja Maksimović (Valensija), Dušan Tadić (Sautempton), Andrija Živkvović (Benfika), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Filip Kostić (Hamburg), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Adem Ljajić (Torino).

NAPADAČI: Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK), Luka Jović (Ajntraht).

Svetsko prvenstvo počeće 14. juna, a Krstajićev tim će u grupnoj fazi igrati protiv Kostarike u Samari (17. jun), Švajcarske u Kalinjingradu (22. juna) i Brazila u Moskvi (27. juna).

Iz Tošinog Bubara: Vladimir Kolarik

 

0
0

8 Komentara

  1. dva golmana su višak(iako naši smislovi filozofiraju da im trebaju trojica samo ne znam zašto) i još dvojica i to je to.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije mi jasno,nece ne biti,zasto za Urosa Djurdjevica nema mesta u reprezentaciji.Fejsu je trebao da pozove bar iz postovanja…

    0
    0
    Odgovori
    • Zato sto je Djurdjevic klasican odbojkas ili rukometas a ovo je fudbal,igra rukom nije dozvoljena.Al aj ti objasni umislje om fudbaleru.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ma nista on nije presekao ,samo je objavio spisak koji su mu sastavili.Ako Radonjic mora u Rusiju ja ne moram da navijam za Srbiju.Vamos Costa Rica.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ово је реално најбоље што Србија има.Једино ми није јасно зашто сви упорно ко волови гурају овог Рукавину.Шта ће он мучен да игра!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter