0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda u jednom danu ‘nanišanila’ dva brutalna pojačanja, tuča Grobara šokirala Srbiju, Partizanu Kup

Objavljeno: 23.05.18 u 23:30

Polako ali sigurno približavamo se momentu kada ćemo 23. maj 2018. godine arhivirati, no pre nego što sat otkuca ponoć, red je da se podsetimo vesti i događaja koji su obeležili današnji dan.

Počećemo informacijom iz domaćeg fudbala – Partizan je uz evrogol Marka Jankovića došao do preokreta protiv Mladosti iz Lučana i tako osvojio Kup Srbije.

Ipak, nije sve proteklo u slavljeničkom raspoloženju kod crno-belih, pošto je sportska javnost bila šokirana događajima koji su se zbili pre utakmice, a reagovala je i policija.

Crno-beli polako mogu da se okrenu sklapanju tima za narednu sezonu, a jedan fudbaler je već pristigao. Takođe, pred Partizanom nije ni najmanje lak zadatak kada je u pitanju plasman u Ligu Evrope, što možete pročitati ovde.

A listu dobrih vesti dopunio je Bondža Si informacijom koliko dugo će biti van parketa.

Ništa manje interesantno nije ni u taboru Partizanovog večitog rivala, Crvene zvezde.

Šampion Srbije je danas bio u centru pažnje kada su u pitanju transferi. Na Marakani bi mogle da odjeknu ne jedna, već dve transfer bombe – prva je potencijalni reprezentativac Srbije, a druga prava „zver“ i fudbaler koji je kvalitet dokazao igrama u Premijer ligi.

Tu nije bio kraj transfer aktivnostima, pošto je i zvanično klub napustio Luka Adžić, koji se potom i oglasio preko Instagrama, uputivši poruku crveno-belima.

Izazov koji sa sobom nosi Liga šampiona možda nije dovoljan da privuče već viđenog novog igrača Zvezde, što je postalo jasno nakon što je njegova poruka dospela do očiju javnosti.

Takođe, i košarkaši Zvezde danas su pobedom nad Vršscem obezbedili plasman u polufinale Superlige.

Kada je domaći fudbal u pitanju, Čukarički je pronašao zamenu za Nenada Lalatovića, a trener Fulama Slaviša Jokanović je otkrio interesantnu anegdotu vezanu za legendarnog štopera Čelsija, Džona Terija, koji sad igra za Aston Vilu.

Manje od mesec dana pred Svetsko prvenstvo jedan od favorita za titulu doživeo je katastrofalan udarac, dok se selektor „trikolora“ našao u neočekivanom problemu.

Arsen Venger je napustio Arsenal, a poznato je ko će ga zameniti na klupi.

Kraj dana rezervisan je za neverovatan pogodak sa finala Kupa Hrvatske.

A možda i najneverovatnija vest dana jeste lokacija na kojoj će selektor Mladen Krstajić saopštiti spisak igrača na koje računa za Svetsko prvenstvo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter