0
Fudbal

ŠOK ZA ‘GAUČOSE’: Povreda jednog od najvažnijih igrača Argentine, bez njega titula šampiona sveta deluje predaleko! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.18 u 10:47

Baš težak udarac za reprezentaciju Argentine i njene šampionske ambicije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Deluje da bi jedini gori scenario za Horhea Sampaolija i Argentince bio da se povredi Lionel Mesi i ne otputuje u Rusiju. Mada, sudeći po alternativama koje imaju na poziciji golmana, i odsustvo Serhija Romera sa Mondijala deluje tragično za ‘gaučose’.

Da, iskusni čuvar mreže povredio se na treningu, stradalo je koleno i Fudbalski savez Argentine već je objavio da ga neće biti na najvećem planetarnom takmičenju.

Čak se navodi i da je neophodna operacija, pa je upitno i kada će se vratiti na teren nakon leta i rehabilitacije.

Svi se vrlo dobro sećaju Romerovih odličnih odbrana na Mondijalu u Brazilu i penal serije protiv Holandije u polufinalu kada je doneo finale naciji, a u finalu je gol primio tek u 113. minutu od Marija Gecea.

Sada Argentina ostaje samo na dvojici golmana Viliju Kabaljeru i Franku Armaniju. Biće pozvan još jedan sigurno, ali je gotovo da je Kabaljero prvi izbor, a kada se uzme u obzir da je ove sezone branio samo u pojedinim mečevima Kupa za Čelsi, jasno je da nema utakmice u nogama i njegova forma je pod velikim znakom pitanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter