1
Evropske lige

JOKANOV PRVI SUSRET SA DŽONOM TERIJEM: Vodiš me na pivo jer me niko ne zna, ali posle toga… (FOTO)

Objavljeno: 23.05.18 u 14:28

Stari znanci iz Čelsija Slaviša Jokanović i Džon Teri susrešće se u subotu na ‘Vembliju’ u utakmici od 180 miliona dolara za ulazak u Premijer ligu.

Fulam i Aston Vila u subotu uveče boriće se za ogromnu sumu novca i ulazak u elitni rang, a Slaviša Jokanović verovatno i za ugovor sa Čelsijem koji ga ‘pikira’ kao zamenika Antonija Kontea.

U tom meču srešće se sa Džonom Terijem, nekadašnjim saigračem baš iz Čelsija, koji sada nodi dres tima sa ‘Vila parka’.

U izjavi za britanski ‘Dejli mejl’ Jokanović se prisetio njihovog prvog susreta u redovima ‘plavaca’.

– Pamtim kad je bio uhapšen pred meč protiv Noriča, pa je pravo iz ćelije došao da igra. Rekao sam mu ‘Džone, ako hoćeš ići ću na pivo s tobom, jer niko ne zna ko sam ja, ali će sigurno znati nakon što nas uslikaju zajedno’ – otkrio je Jokanović.

– Ko zna šta će moji momci da osete kada budu istrčali na ‘Vembli’, dok će za Džona to biti samo jedna u nizu utakmica. Biće potpuno miran.

Međutim, miran je i Jokanović uoči ovog susreta. Na društvenim mrežama uveliko najavljuje spektakl za subotu uveče.

– Biće to sjajan doživljaj. Velika je stvar biti deo prve Fulamove ekipe koja je posle 43 godine došla na ‘Vembli’. Međutim, nismo uradili posao do kraja. Nije dovoljno biti tamo i reći da je ‘Vembli’ lepo mesto. Idemo tamo da pobedimo. Nikad se ne predajem i nikad ne odustajem. Blizu smo prilike i naša ambicija mora biti da je iskoristimo – rekao je Jokanović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter