2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODJAVIO TRANSFER PREKO ‘VIBERA’: Medojević ne želi da dođe u Crvenu zvezdu?! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.18 u 11:09

Zvezda jeste stupila u pregovore, iskazala veliku želju da dovede Slobodana Medojevića, ali izgleda da ona nije obostrana.

Bivši kapiten Vojvodine i aktuelni fudbaler Darmštada prethodnih dana nalazio se na korak od prelaska u Crvenu zvezdu. Međutim, za transfer je uglavnom potrebno da se poklope želje tri strane, što ovog puta nije slučaj.

Nemački tim je bio voljan da ga pusti godinu dana pre kraja ugovora, Zvezda silno motivisana da se baš sa Medojevićem pojača pred napad na Ligu šampiona, ali bivši kapiten mlade reprezentacije Srbije nije osečao isto.

Na forumu navijača Vojvodine osvanula je poruka preko ‘vibera’ (ili ‘vajbera’, kako vam volja) u kojoj Slobodan Medojević jasno navodi kakve su mu ambicije kada je u pitanju povratak u Srbiju.

– Svi moji dalji planovi vezani su za inostranstvo. Povratak u Srbiju i Zvezdu nije opcija za mene, uprkos svemu što se pisalo po medijima. Kroz neko vreme u budućnosti, ako me naravno budu želeli, nadam se da ću se vratiti u svoj klub da uradim nešto što nisam uspeo pre nego što sam otišao u inostranstvo, a to je da osvojim titulu… Veliki pozdrav za sve navijače i do nekog sledećeg viđenja – piše u poruci.

Medojević dakle želi da se vrati samo u Vojvodinu i da sa njom osvoji titulu. Pojavila se pre par dana čak i ta mogućnost, te da se uz Kačara i još nekoliko povratnika napadne titula u Srbiji, ali će izgleda i taj transfer ipak sačekati.

FOTO: fkvojvodina.com/forum
0
0

2 Komentara

  1. Pa Sta je onda radio u prostorijama zvezde na marakani, nije se dogovorio i sad kao voli vosu, daj pali bre namazanko jedan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter