1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNO: Evo kada Mladen Krstajić objavljuje spisak za Svetsko prvenstvo…

Objavljeno: 23.05.18 u 12:55

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić sutra će objaviti širi spisak igrača za koje se odlučio pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Većina selektora učesnika Mondijala u Rusiji su objavili spisak svojih igrača pozvanih za najveću svetsku smotru, a konačno će sutra to učiniti i Mladen Krstajić.

Fudbalski savez Srbije obavestio je medije da će se konferencija na kojoj će biti saopšten širi spisak ‘orlova’ održati sutra u 14 časova na benzinskoj pumpi koja je sponzor FSS na Tošinom bunaru na Novom Beogradu.

Krstajić će objaviti imena 25 igrača koji će ići na pripreme u Austriju i tamo odigrati dva prijateljska meča protiv Čilea 4. juna i Bolivije 9. juna.

Zatim se srpski reprezentativci vraćaju u Srbiju, a već 11. juna lete za Kalinjingrat gde će im biti baza za mečeve grupe E protiv Kostarike (Samara, 17. jun), Švajcarske (Kalinjingrad, 22. jun) i Brazila (Moskva, 27. jun).

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter