0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JUNAK PARTIZANOVE POBEDE VREDNE KUPA: Pogledajte kome je Marko Janković posvetio gol

Objavljeno: 23.05.18 u 23:47

Posle turbulentne sezone, učešća u nokaut fazi Lige Evrope nakon trinaest godina, crno-beli su još jednom ispisali stranice istorije osvojivši Kup Srbije treći put zaredom.

Izabranici Miroslava Đukića izjednačili su golom Marka Jankovića u 30. minutu igre posle gola Tumbasevića 21′ (Mladost), a potom i pogotkom Saše Zdjelara ( 62′) za konačan rezultat od 1:2 (1:1).

— Sada kada pogledam, možda i bolje što smo primili rano gol da bismo se još više uozbiljili i krenuli svom snagom — kaže strelac prvog gola za Partizan Marko Janković. — Mislim da smo bili bolji od prvog minuta i da smo zasluženo osvojili Kup Srbije.

Turbulenta sezona za crno-bele?

— Sezona za pamćenje u svakom slučaju. Može neko da kaže i da negoduje, ali prošli smo grupnu fazu Lige Evrope, sada osvojili trofej Kupa i mislim da treba da budemo prezadovoljni što i jesmo.

Želje?

— Želje su da pravo završim sezonu, jer za mene ona nije gotova budući da me čekaju obaveze sa reprezentacijom Crne Gore. Potom želim da se što bolje odmorim i pripremim za novu sezonu odnosno da vidim da li je ovo bila poslednja utakmica u dresu Partizana ili ću se okušati u nekoj jačoj ligi.

Kome posvećuješ gol i pobedu?

— Svojoj porodici, posebno ocu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter