4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Nekada rešetao mreže u Premijer ligi, sad Zvezdu vodi u Ligu šampiona? (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.18 u 22:00

Posle Nikole Stoiljkovića i Franka Soldana, na listi želja se našao golgeter koji je slobodan u izboru novog kluba, mada finansije mogu da budu presudne.

Lista kandidata koji bi mogli da predvode napad Crvene zvezde u narednoj sezoni, nakon moguće prodaje Aleksandra Pešića, povećana je za jednog proverenog golgetera.

Posle Nikole Stojiljkovića i Franka Soldana, od danas je u igri, kako HotSport saznaje, Deumersi Mbokani (32).

Igrač iz DR Konga sporazumno je raskinuo ugovor sa Dinamom iz Kijeva godinu dana pre isteka, i slobodan je u izboru novog kluba.

Crveno-beli su stupili u pregovore sa menadžmentom igrača, i postoji mogućnost da u narednom periodu bude pronađeno zajedničko rešenje.

Mbukani je ove godine odigrao samo šest mečeva zbog povrede mišića, ali je kvalitet ranije pokazao u dresu Standarda i Anderlehta, kao i engleskih premijerligaša Hal Sitija i Noriča.

Finansijski uslovi će verovatno biti presudni, jer je do sada zarađivao 1,5 milion evra po sezoni, što Zvezda ne može da ispuni, mada će lestvica sigurno biti podignuta zbog kvalifikacija za Ligu šampiona.

(Youtube/Charlie Fletcher)

 

0
0

4 Komentara

  1. Dobar izbor Zvezde! Samo da dođe 32-godišnji Mbokani perspektivni napadač Dinama iz Kijeva, sa kojim Dinamo ne želi da produži ugovor! Slična Je bila situacija i sa Ruizom, Moučeom i Rikardinjom. Zajedničko im je bilo to što su im bili istekli ugovori a njihovi klubovi su im dali odrešene ruke i oni su svi došli u Zvezdu, da unaprede njenu igru. I bili su sjajni ali na blagajni kluba, kojega su ojadili za ugovor a nisu ni potrčali! Ali perspektivni Mbokani ne treba da brine jer će imati unapred zagarantovano mesto u timu baš kao i perspektivni 30-to godišnji Muhamed (Ben) koji nam je svima pokazao u utakmicama ovog proleća koliko može, pogotovo u dve utakmice protiv CSKA i Partizana!

    0
    0
    Odgovori
  2. Al je ružan seme mu je..m pa resetao kada golman ne moze da ga gleda ne treba nam ovaj ni za džabe a ne za 1,5 miliona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter