13
Domaći fudbal

HAOS NA AUTOPUTU: Tuča dve frakcije Grobara, krvave glave na sve strane (FOTO)

Objavljeno: 23.05.18 u 16:03

Moglo se pretpostaviti da će doći do sukoba navijača Partizana između više frakcija, nažalost to se i dogodilo.

Nema mira! Dve frakcije navijača Partizana sukobile su se na naplatnoj rampi kod Niša. Kako ‘Kurir’ javlja, tuča i dalje traje, a policija pokušava da smiri situaciju.

Kako ovaj list navodi, u tuči učestvuje više od 100 ljudi, na desetine je povređeno krvavih glava. Incident traje više od 20 minuta.

Masovna tuča Grobara na naplatnoj rampi Niš pred meč finala Kupa Srbije koji se igra od 18 časova između Partizana i Mladosti iz Lučana u Surdulici.

Slike možete videti na ‘Kuriru’.

0
0

13 Komentara

  1. Da ima zakona do ovoga ne bi došlo vodje su sve kriminalci i narko dileri sa preko sto krivičnih prijava da su njih 10 tak u zatvoru osudjeni na po 10 godina zatvora ostali miševi bi se smiriti.

    0
    0
    Odgovori
  2. zbog ovakvih „ljudi“ srpski se fudbal treba ukinuti. pogasiti sve do jedan klub a ove huligane u rudnike posto imaju visak snage pa ko prezivi – preziveo

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo je vjerovatno interes FSS i Crvene zvezde, zato se i insistiralo da se utakmica organizuje na stadionu na kojem ima 3.000 mjesta, kako bi došlo do nereda prije, tokom i poslije utakmice i kako bi se zbog toga kaznio Partizan, a vjerovatno i došlo do prekida utakmice.

    0
    0
    Odgovori
    • Наравно да си у праву ! Звезда је крив што ви имате 150 фракција.Чуо сам да је та данашњу тучу крив нико други до Терзића.

      0
      0
      Odgovori
  4. Него питам се хоћете ли и у европи тражити посебну трибину за сваку фракцију.Много вас мазе.Сви на једну трибину па се побите од воље вам.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter