0
Fudbal

FRKA U SELEKCIJI FRANCUSKE: Sjajni vezista se odjavio selektoru Dešanu! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.18 u 13:52

Podele su nastale u reprezentaciji Belgije, a na tom putu je i selekcija Francuske.

Šta je to sa favoritima na Mondijalu? Rađa Naingolan je podelio ‘crvene đavole’, a ‘galske petlove’ izgleda Adrijen Rabio!

Naime, praksa u francuskom timu je da selektor Didije Dešan objavljuje spisak putnika za Mondijal, a pored toga i listu rezervnih igrača koji takođe treniraju u nacionalnom kampu, ali odvojeno od ‘već viđenog’ spiska putnika.

Adrijen Rabio našao se na ovom drugom ‘rezervnom’ spisku i zbog toga je vrlo nezadovoljan. Stoga je pismenim putem obavestio Fudbalski savez Francuske da ne želi da trenira ukoliko nije siguran da će igrati u Rusiji.

Razočaran je odlukom selektora, a i sam Dešan biće vrlo razočaran ovim postupkom igrača. Poznat kao čovek koji ne trpi ispade, znamo zbog čega je Karim Benzema odstranjen iz reprezentacije dok je on na klupi ‘galskih petlova’, a verovatno ni ovo neće oprostiti Rabiou.

Vezista Pari Ser Žermena bio je prvi pik da uskoči ukoliko neko sa njegove pozicije otpadne sa prvobitnog spiska, ali to očigledno više nije, već će to biti Musa Sisoko.

Pogledajte samo tim Francuske koji neće biti u Rusiji:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter