0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA SIGURNO U FINALU KUPA: Partizan sa proverenim adutima brani trofej, ‘džoker’ ostaje na klupi

Objavljeno: 23.05.18 u 10:26

U finalu Miroslav Đukić će se najverovatnije odlučiti za tim koji je igrao najviše tokom proleća, a Ivanović je dobio prednost u odnosu na Jankovića.

Sledi finale Kupa Srbije u kojem Partizan večeras od 19 časova u Surdulici protiv Mladosti juri treći uzastopni trofej, a kako saznaje HotSport trener Miroslav Đukić je već rešio dileme za startni tim.

Od povrede se oporavio Zoran Tošić i zauzeće svoje mesto na desnom krilu, a na suprotnoj strani igraće Đorđe Ivanović, koji je dobio prednost u odnosu na Marka Jankovića. Reprezentativac Crne Gore bice ‘džoker’ sa klupe.

Ovog puta crno-beli su malo oprezniji i neće izaći u formaciji sa dva napadača vec samo jednim, a to će biti Leandre Tavamba. Ulogu kapitena imaće Miroslav Vulićević, koji će predvoditi poslednju liniju beogradskog tima.

Ovo je poslednji meč za crno-bele ove sezone i igrači su od sutra do 9. juna na odmoru, kada su im zakazani pregledi i testovi. Prozivka u Zemunelu je 11. juna, a ostaje da se sačeka ko će da bude novi trener pošto je izgleda finale oproštajni megdan u drugom mandatu za Miroslava Đukića u Partizanu.

Projektovan sastav: Stojković – Vulićević, N. R Miletić, Marković, Antonov – Zdjelar, Pantić, Tošić, Đerlek, Ivanović – Tavamba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter