1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELO SLAVLJE U SURDULICI: Saša Ilić podigao novi pehar, Đukić oduševio proslavom (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.18 u 21:46

Fudbaleri Partizana uradili su nešto što nikome u srpskom fudbalu do sada nije pošlo za rukom, da po treći put uzastopno trijumfuje u nacionalnom Kupu.

Crno-beli su večeras u Surdulici stigli do svog 15. pehara u najmasovnijem takmičenju, a ovo je ujedno i 17. trofej u karijeri legendarnog kapitena „parnog valjka“ Saše Ilića.

Iliću je trofej uručio nekadašnji funkckionar Partizana, a sada predsednik FSS Nenad Bjeković.

Nakon dodele medalja i trofeja usledilo je veliko slavlje fudbalera crno-belih začinjeno konfetama i vatrometom, a sreću zbog prvog osvojenog trofeja u trenerskoj karijeri nije skrivao ni Miroslav Đukić, koji je na kraju oduševio navijače kada se u slavlju bacio na travu među svoje igrače.

Evo kako je to izgledalo slavlje Partizanovih fudbalera u Surdulici:

0
0

1 Komentara

  1. Momci i Djuka su zasluzili iskrene cestitke. Partizan je imao mnogo godina bez trofeja u svojoj istoriji i osvajanje jednog svake godine je uvek iznad proseka uspesna godina sto je karakteristika velikog kluba. Grobari, nemojmo biti na kraj srca, mi treba da slavimo svoj KLUB , podrzavamo ga uvek i kad osvaja a narocito kad ne osvaja trofeje. Jer na takav nacin dajemo podsticaj za nove trijumfe i nove domete. Ja sam zadovoljan jer se ne moze uvek osvajati dupla kruna. NAs veciti rival uvek je jednako cenio sve trofeje i vredno ih sakupljao da bi se hvalio svojom trofejnomdominantnoscu a mi smo nekako decenijama podcenjivali Kup takmicenje i to nam se obilo o glavu. Idemo sada da nastavimo taj niz sa jos najmanje pet uzastopnih kupova!
    Sledece godine, uz boziju pomoc i Ikinu i Vazurinu magiju da osvojimo opet duplu krunu. Njih dvojica imaju zadatak da „prociste“ ekipu, zadrze najbolje i dovedu istinske asove da bi imali mnogo bolju ekipu koja ce biti u stanju da iznese teret borbe za titule i za uspehe u Evropi.
    VAzura i Ika imate rec! Djuki zahvaljujemu ime navijaca a posebno u svoje skromno ime na uspehu i posebno na afirmaciji mladih koji ce doneti Partizanu veliki kapital i otvoriti dalju perspektivu naseg voljenog Kluba!
    Srecno vam momci svima i od srca vam hvala!!1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter