0
Evropske lige

MATEJA KEŽMAN: Interesovanje za Sergeja ogromno, ima potencijal da postane najbolji na svetu

Objavljeno: 22.05.18 u 20:50

Već duži period se govori o transferu Sergeja Milinković-Savića iz Lacija u neki veći evropski klub, a nakon što „nebesko-plavi“ nisu uspeli da obezbede plasman u Ligu šampiona sve je izvesnije da se nakon leta naš reprezentativac neće zadržati u Rimu.

Predsednik Lacija, Klaudio Lotito, jasno je zainteresovanima stavio do znanja da će morati da dobro zavuku ruku u džep ukoliko u svojim redovima žele popularnog SMS-a i jasno je da će srpski internacionalac „Olimpiko“ napustiti u jednom on najvećih transfera ikad.

Da je interesovanje klubova za Milinković-Savića veliko, potvrdio je i igračev menadžer Mateja Kežman.

-Postoji ogromnog interesovanja. Sergej još uvek ima dugoročan ugovor sa Laciom, ali kao što sam rekao i pre nekoliko dana, postoji veliko interesovanje. Igranje u Liga šampiona je san za sve one koji se bave fudbalom, ali Sergej ima samo 23 godine i dovoljno vremena da to ostvari-, rekao je Kežman za „Kalčo Merkato“.

On je takođe istakao da Sergej ima potencijal za najviše domete.

-U fudbalu se nikad ne zna šta se može dogoditi od jednog do drugog dana, pa ćemo videti šta budućnost nosi. On je svakako bio jedan od najboljih igrača Serije A ove sezone i ima potencijal da postane najbolji na svetu na svojoj poziciji-, rekao je Kežman.

Serger Milinković-Savić je u Lacio stigao 2015. godine iz redova belgijskog Genka, a sa rimskim klubom ima važeći ugovor do 2022. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter