0
Fudbal

FOTO: twitter.com/premierleague

KAPITEN KEJN HRABRI EKIPU: Možemo do titule prvaka sveta

Objavljeno: 22.05.18 u 22:21

Sjajni napadač Totenhema, Hari Kejn, će kao kapiten predvoditi reprezentaciju Engleske na Mundijalu u Rusiji, odlučio je danas selektor Garet Sautgejt.

 Kejn je traku nasledio od Vejna Runija, a sa njom i veću odgovornost nego do sada. Golgeter je nakon preuzimanja kapitenske dužnosti pokušao da obodri svoje saigrače, ali i celu naciju, izrazivši veru da „gordi albion“ ovoga leta može do titule prvaka sveta.

-Nemoguće je ne sanjati o podizanju pehara svetskog šampiona. To je najveće takmičenje na svetu. Verujem da ga možemo osvojiti. Svako može. Ne mogu da sedim ovde i kažem da nećemo ići da osvijimo jer ne možemo to da učinimo. To je moj način razmišljanja, želim da pobedim u svemu što radi. Ostali igrači u timo takođe žele. Vredi boriti se, siguran sam da smo svi sanjali da osvajamo ovaj trofej i ovo je naša prilika”, rekao je Kejn.

Međutim i on je svestan da na prvesntvu u Rusiji ima i većih favorita od njegovog tima.

-Nismo favoriti, ali ako gledate ovu sezonu, niko ne bi mogao da pomisli da će Liverpul stići do finala Lige šampiona. Verujem da možemo i to je ono što želimo da pokušamo da učinimo. Ništa drugo nije dovoljno dobro-, rekao je Kejn.
Engleska se na Mundijalu u Rusiji nalazi u grupi zajedno sa Belgijom, Tunisom i Panamom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter