2
Domaći fudbal

VIDEO DANA: Snimak koreografije Delija sa neba (VIDEO)

Objavljeno: 21.05.18 u 10:56

Crvena zvezda je u subotu proslavila 28. titulu prvaka, a Delije su igračima priredile fenomenalnu koreografiju.

Za snimanje slavlja iznajmljeni su najmoderniji dronovi, a danas se svi dive snimcima fantastične koreografije Delija oko celog stadiona. Kako je to izgledao sa neba pogledajte u sledećem snimku:

0
0

2 Komentara

  1. Dogodio se narod u Beogradu! Ljudi idu po ulici i pevaju! Toliko nam je lepo! Jako ružičasta svakodnevica. Osim što je Zvezda prvak, uz to i dobro se živi, nema nezaposlenih, a plate velike! Pravi Eldorado! Svaki dan Srbija dobija pohvale od visokih funkcionera EU. Napredujemo iz dana u dan. Još samo da priznamo nezavisnost Kosova (a to je pitanje dana). Sve ovo znaju i „Delije“ i zato onako egzaltirano proslavljaju titulu! Ma, ne, nisu „Delije“ bile izmanipulisane preko svojih „vođa“! „Vođe navijača“ su vrlo nezavisne u kreiranju budućih koreografija, bacanju dimnih bombi i topovskih udara i oni, od tog zaista zahtevnog posla, nemaju vremena da se bave glupostima kao recimo boljim životom, poslom, zaradama i tricama i kučinama, zbog kojih odlaze mladi u svet za boljim životom jer to nisu navijači Zvezde! Zvezda je život!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter