3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Partizan dobija novog trenera, novi ‘rat večitih’ oko pojačanja, kontroverzni sudija u finalu Kupa Srbije

Objavljeno: 21.05.18 u 23:30

Dosta toga zanimljivog izdešavalo se u ovih, skoro, 24 časa 21. maja 2018. godine.

Pogotovo kada je domaći sport u pitanju, tačnije fudbal.

Jedna od najupečatljivijih vesti danas jeste da Miroslav Đukić izvesno napušta Partizan posle finala Kupa Srbije u Surdulici, a na njegovo mesto stiže nekadašnji fudbaler crno-belih i dugogodišnja želja navijača kluba.

Zanimljivo je bilo i oko transfera, pošto se Crvena zvezda uključila u skoro pa gotov posao Partizana za napadača sa još boljom ponudom, te maltene završene pregovore učinila neizvesnim.

Ostajemo kod crno-belih, pošto je Fudbalski savez Srbije danas doneo odluku ko će suditi u finalnoj utakmici kupa koja će se igrati u sredu od 19 časova, a to je jedan od najkontroverznijih domaćih arbitara.

Miodrag Grof Božović je u razgovoru za HotSport otkrio razloge zbog kojih je napustio klupu Arsenala iz Tule, dok je situacija sa golmanom Reinom i italijansom mafijom postala jedna od najudarnijih planetarnih vesti.

Baš kao i ona da je večeras u okviru meča MLS lige Zlatan Ibrahimović zbog veoma nesportskog poteza zaradio crveni karton.

0
0

3 Komentara

  1. Mnogo je glupo kada kažu u Partizanu da se laže o novom treneru.A zašto to govore.Pa Partizan može i bez trenera na Mladost.Gluposti a možda i ne jer čovek nema pojima o fudbalu.Može i da se izgubi ako je dan los .Nema više u Srbiji pravih sportskih radnika.Imamo mi radnika ali za Djepove

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter