0
Evropske lige

SVETSKI SKANDAL: Jedan od najpoznatijih golmana na svetu blisko povezan sa mafijom, zato menja klub! (FOTO)

Objavljeno: 21.05.18 u 22:10

Optužbe su stigle do Fudbalskog saveza Italije koji ga je pozvao na saslušanje zajedno sa još dvojicom bivših saigrača.

Italiju potresa novi skandal, ako se to kod njih može nazvati skandalom zbog učestalosti ovakvih slučajeva. Trojica igrača Napolija, sadašnjih i bivših, optuženi su da su usko povezani sa delovanjem mafijačke organizacije ‘Komora’.

U pitanju su aktuelni španski golman u redovima Napolitanaca Pepe Reina i još dvojica bivših fudbalera koji su igrali podno Vezuva Paolo Kanavaro i Salvatore Aronika.

Oni su optuženi da su sarađivali sa braćom Espozito: Gabrijelom, Frančeskom i Đuzepeom iz mafije ‘Komora’, a optužbe zbog sličnih zabranjenih saradnji sa njima stigle su i na adrese klubova – Napolija, Palerma i Sasuola.

Upravo zbog ovih optužbi se na ‘čizmi’ piše da Pepe Reina na kraju sezone prelazi u Milan i seli se iz Napulja, mada iz istog razloga ni klub sa ‘San Paola’ nije želeo da produži ugovor sa Špancem.

Kanavaro je pre kraja karijere prešao Sasuolo, a Aronika u Palermo 2013. godine, pa su zato i ovi klubovi umešani. Možda će zato ceo slučaj uticati i na Reinin transfer na ‘San Siro’…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter