16
Domaći fudbal

ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI: Odlučeno! Jedan od najkontroverznijih domaćih arbitara sudi finale Kupa Srbije!

Objavljeno: 21.05.18 u 19:42

U sredu će se od 19 časova igrati meč finala Kupa Srbije u Surdulici.

Za pehar će se boriti branilac trofeja, Partizan i ekipa lučanske Mladosti.

A kako je Fudbalski savez odlučio, ovaj meč će voditi Majo Vujović. Jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih domaćih sudija će biti zadužen za finale kupa, iako je trebalo da duel Crvene zvezde i Voždovca bude njegov poslednji u dugoj karijeri.

Vujović je doneo odluku da se penzioniše, ali ipak će morati da odradi još jedan meč, i to u centralnom događaju Kupa Srbije.

Pomoćnici će Vujoviću biti Svetozar Živin i Darko Savović, dok će Srđan Milutinović biti četvrti sudija. Uloga prvog dodatnog arbitra biće dodeljena Novici Anđelovskom, a drugi dodatni sudija biće Zoran Široki. Delegat finala kupa je Miroslav Milivojević, a posmatrač Milovan Srećković.

FOTO: STARSPORT
0
0

16 Komentara

  1. Baš je čudno ko su najkontroverznije sudije. Stariji pamte Šipku, Babarogića, Mrakića. A ovi mlađi znaju za nove velikane Obradovića i Vujovića. Ne kažem da nema onih koji su naklonjeni našem klubu, ali su amateri za ove gore nabrojane

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta treba da kazemo…izgleda da ce i ovaj u corku…ruku na srce ovai je trebalo mnogo pre onog srmada ciganskog, ustvari cela sudijska organizacija je u njihovim odvratnim bojama.pocev od onog djubreta Mrakica pa preko Mazica pa do djubreta u corci

    0
    0
    Odgovori
    • …od coveka! Kad je cela sudijska organizacija radila po vasem nalogu u Tole super ligi i donela vam 6 titula to ti je bilo posteno?! Pises o necemu sto pojma nemas, ali se pravis pametan…a u stvari si oivicen kao tus kada… ne kmeci

      0
      0
      Odgovori
      • U Tole super ligi, kako je zoveš, Zvezda nijednom nije pobijedila Partizan iako je u toj ligi za Zvezdu u derbijima dosuđeno četiri penala od kojih su dva u rangu ovog zbog kojeg je pao Obradović. Onaj Kaselica kada promašuje loptu i onaj kada lopta pogađa Rnića u butinu. Ti očigledno imaš pojma, ali je za tebe Toletula i kada Zvezda pet godina ne dobije derbi i kada u devet derbija izgubi osdam, a od šest izgubi svih šest. U istom tom periodu Zvezda je redovno ispadala u kvalifikacijama u Evropi, pa tamo nije bilo Toleta, a u ovom vijeku je samo jedne sezone bila bolje rangirana od Partizana na listi UEFA, tačnije od 1999. godine samo jedne sezone, čini mi se 2002. godine. I za sve to kriv Tole. Jako zanimljivo.

        0
        0
        Odgovori
        • Sramnice sramni,dok je Tole vladao krali ste kako ste stigli…6 titula eeeeeee!!!pu!!!zeleli su da izjednace jedan mali vojni klub sa gigantom po titulama

          0
          0
        • Ako ste bili bolji što niste pobjeđivali u derbijima tih godina. Ne bi ste ni sada da vam nema FSS koji vam odlaže utakmice da se oporavite od povreda, koji vam plaća dugove, namješta sudije i koji vas favorizuje u svakom pogledu. Uhapšeni sudija je vaš navijač i vaš čovjek oličenje vaše časti. Uostalom i Nikola Bugarčić je vaš ponoos.

          0
          0
      • Koju su to titulu doneli Partizanu?!? Mlatio vas je u svakom derbiju ko kravu u kupusu pa koš imaš obraza da napišeš tako zlonameran komentar.

        0
        0
        Odgovori
    • Znam da bi ti voleo da ti sudi Ninoslav Spasic i njemu slicni…prijatelji manjeg Beogradskog kluba…. ali ne moze! Dosta vam je trofeja doneo! A ako ti smeta delegiranje protiv Lucana, ozbiljno se zapitaj o kvalitetu svog tima!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter