0
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

NEŠKO MILOVANOVIĆ: Okuražićemo se protiv Partizana, znam ‘formulu’ protiv njih

Objavljeno: 21.05.18 u 19:10

Trener fudbalera Mladosti iz Lučana Neško Milovanović izjavio je pred finale Kupa Srbije da je njegov tim apsolutni autsajder protiv Partizana, ali da se neće predati bez borbe.

Lučanska Mladost u Surdulici će za dva dana igrati u svom prvom finalu Kupa Srbije, što je samo po sebi veliki uspeh.

– Istorijska utakmica za Mladost koja nikad nije igrala finale Kupa. Sam ulazak u finale je veliki uspeh kluba, a pre svih igrača koji su došli dotle. Ovo je super za promociju kluba i mesta. Nadam se najboljem i obećavam da će svi dati preko maksimuma jer su igrači svesni koliko ovo znači za ovaj kraj i sve ljude. Poštujemo Partizan, favorit je – rekao je trener Neško Milovanović na konferenciji za novinare u Lučanima.

Mladost će biti oslabljena neigranjem napadača Obiore Odite, inače bivšeg ljubimca navijača Partizana, koji je slomio stopalo i završio sezonu pre najvažnijeg meča.

– Daćemo sve od sebe, pružiti maksimalno i igrati kuražno sa Partizanom, bez obzira na to što su svi svesni kvaliteta protivnika. Imamo pravo na nadu i optimizam. Očekujem spektakl, praznik fudbala – kazao je Milovanović.

Milovanović smatra da zna ‘formulu’ kako se suprotstaviti braniocu trofeja.

– Partizan je podigao formu, da ne pominjem pojedinačno igrače, ima veliki fond dobrih igrača. Ako jedan nije u formi, dvojica-trojica jesu. Počeli su mnogo bolje da igraju kada je prestao pritisak. Formula protiv njih je disciplina u igri, kao i fanatična borbenost – rekao je trener Mladosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter