8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’ U KASNE SATE: Bez obzira na rezultat u kupu, Đukić odlazi – stiže višegodišnja želja navijača Partizana!

Objavljeno: 21.05.18 u 22:26

Odmah posle finalne utakmice Kupa Srbije u Surdulici, Miroslav Đukić napušta kormilo Partizana.

Iskusni strateg nije uspeo da odbrani trofej prvaka zemlje, dok je u Evropi napravio veliki iskorak.

Kako je HotSport najavio pre par nedelja, Đukić će bez obzira na ishod finala kupa napustiti Humsku, a na njegovo mesto dolazi Ilija Stolica!

Partizan se dogovorio sa mladim trenerom koji će već do kraja nedelje preuzeti ekipu, čim dođe do sporazumnog raskida ugovora između Partizana i Đukića. Dolaskom Stolice u Partizan desiće se i promena u stručnom štabu pošto će sa novim trenerom doći i novi pomoćni trener, Ivan Linta koji je bio ‘desna ruka’ Ilije Stolice i u Voždovcu i Vojvodini.

0
0

8 Komentara

  1. Sa Djukicem mora otici i Ilijev jer u suprotnom se nista na bolje nece promeniti. Ne treba se zaboraviti da smo ovo prvenstvo izgubili iskljucivo zbog katastrofalnih odluka Ivice Ilijeva a to su, izvukao iz naftalina Djukica koji je drasticno unazadio igru i vecinu igraca oko prvog tima,doveo je Ozegovica kao jedinog spica i to kao zamenu jednom Djurdjevicu i Leonardu, doveo je dva leva beka dok na desnom beku Vulicevic nema normalnu zamenu vec nekoliko godina,doveo Mitrovica i tim potezom unakazio zadnju odbrambenu liniju,o Sumi i Zdjelaru i da ne pricamo a kada sve to pretvorimo u financisku stetu i krajnju cifru koja je kostala Partizan (4 miliona eura) + izgubljena titula i neigranje u kvalifikacijama za LS sto je mnogo laksa u odnosu na Ligu Evrope jer bi nam i u slucaju ispadanja omogucila vec broj utakmica u Evropi. Sve to staviti na vagu i onda zakljuciti da je Ivica Ilijev svojim odlukama kostao Partizan oko 10 ako ne i mnogo vise miliona eura !

    0
    0
    Odgovori
  2. To samo kod vas moze nikad bolju sezonu u evropi niste imali igrate finale kupa a vi menjate trenera ko da samo vi smete da osvoite titulu

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbg. BARRR na konferenciji za novinare nece biti DOSADNO, RAZBICE Ilija GROMOVNIKKK MONOTONIJU u talogu Srp. fudbala, kao i ‘sudij.’ komisiju, a sto se rezultata tice, oni su vec ooodavno skrojeni po DIREKKKTIVI, samooo, sa Ilijom ce sve to dobiti drugaciju ‘dimenziju’……..Marko Kraljevic (poznat, izmedju ‘ostalog’ po terrroru poturica tj. „gana), je izjavio da bi mu Ilija bio najbolja moguca zamena na klupi Svetinje, kao sto je i Urke32 rekao da bi mali Djole njega ooodlicno mogao da zamen u napadu, a ne Ozeg, ALI, ‘nije mi jasno’ zasto nisu POSLUSANI..!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Taj Stolica nikad nece.biti trener partizana koliko ja.znam.
    A.da partizan ima neko resenje.za trenera , nema.
    Kako radimo i za koga klub radi i funkcionise treba dobro da se zapitamo i stavimo prst na celo.
    Nije to onaj nas partizan ovo je postala privatna zabava pojedinaca.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pravo resenje! Ovaj covek je doktor fudbala, sa njim ima da razbijamo na svim frontovima i igramo pravi napadacki fudbal kakav Partizan treba da igra!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter