13
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA TVRDI: Šampioni smo iz 1946. godine

Objavljeno: 20.05.18 u 18:41

Preuzmite Zvezdinu publikaciju posvećenu tituli šampiona Srbije iz 1946. godine.

Pred utakmicu sa Voždovcem, navijači Crvene zvezde mogli su da dođu u posed specijalne publikacije koja je posvećena prvoj tituli šampiona Crvene zvezde osvojenoj 1946. godine.

U ovoj publikaciji data su mnoga pojašnjenja vezana sa sezonu 1945/46, opisan je Zvezdin put do titule, zabeleženo svedočenje jedinog fudbalera, člana generacije iz 1946. godine koji je još uvek sa nama — Mališe Petrovića.

Ukoliko niste bili u prilici da dođete u posed publikacije na samoj utakmici, možete je preuzeti u elektronskoj formi OVDE.

0
0

13 Komentara

  1. Anonimni nama nikad ustasa nije pbio predsednik kluba a vi bre ni stadion nemate svoj da nije bilo ustasa nebi imali ni ovo sada

    0
    0
    Odgovori
    • Tuđman nije bio predsjednik Partizana i nije bio ni ustaša u to vrijeme, a čak i da jeste bio je prikriveni, ali je vama zato sada uzor isti taj ustaša jer ste prihvatili njegov način djelovanja i po ugledu na njega podijelili titule prvaka za godine koje su ostale upražnjene. Hajduku po nalogu Tuđmana titula iz 1946. godine, a vama to uzor da i vi tako. Pošto su Hrvati podijelili i titule iz perioda od 1941-45. ostaje da to urade i terzić i Mijailović u Srbiji.

      0
      0
      Odgovori
  2. Dejo i Milane … i te 1946 godine za predsednika zvezde u senci … kao i danas … ( mozda bejase cica-draza mihailovic … ili neko kao krcun, jovo kapicic … puno ih iz te 46 godine na to mesto komkurisase ) predsednik zvezde je sa zvezdom iz senke vladao … mozda TITO ili neko njemu blizak koji gradjanski u dinamo nazva … Dejo i Milane znate li vi kako i na koji nacin ta vasa zvezda nastade …. ko zvezdu zapravo osnova … ?! POJMA NEMATE ! jedino sto znate da ovoj i ovakoj zvezdi … TRULOJ-PREZADUZENOJ U NAMESTENOJ NEREGULARNOJ zvezdinoj ligi TITULE OSVAJA I PRIPISUJE ONO STO JOJ NE PRIPADA … sa predsednikom zvezde u senci … taj i takav predsednik … joj to omogucava … zvezda se oporavlka dok Srbija propada … slavite dok presednika u senci … imate. ako se u medjuvremeno setite ili negde ISTINU o zvezdi saznate-procitate … bice po vas dobro … da se NE iznenadite, kad vas UEFA i EU o tome budu obavestili : KO STE I KAKO DO NOVCA I USPEHA DOLAZUTE … pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  3. Milane i Dejane i ste dalebu teske sto ste prilicniji vi od Spartaka iz Subotice jeli to pise u toj brosuri e kompleksasi teski nek je i oteto samo da bude vase vi ste gromade ljudkske niskog rasta hahahahah pored vas covek samo moze da se smeje.

    0
    0
    Odgovori
  4. Te godine tačno u slobodnoj Srbiji igrao se fudbal, a 45g u Hrvatskoj igrala se Ndh liga. Neki su tek 46g doselili iz Hrvatske u Srbiju gdje su igrali 45g nek kažu. Šta bi s titulom koju sud udruženog rada pokloni jsd…

    0
    0
    Odgovori
    • Nije te godine Sud udruženog rada poklonio titulu Partizanu nego ju je Partizan osvojio na terenu, a Crvene zvezda preko šajbera pokušala da je otme na silu, kako to inače radi. Ponavljanje kola i oduzimanjem titule jednom klubou koji je optužen (Partizan) i nagrađivanje titulom drugog kluba koji je optužen za namještanje utakmice 34. kola (Crvena zvezda9 je nezabilježen primjer u istoriji fudbala, nasilje koje su zajedno pokušali da sprovedu tandem snova Šajber – Džajić, odnosno FSJ – Crvena zvezda. Navedte slićčan primjer ili prestanite da obmanjujete javnost.

      0
      0
      Odgovori
  5. sta sve ONI … tvrde i sta su sve OTELI … dok se jos u YUGI ratovalo i ginulo …ONI su se fudbala igrali … i to sa kim … ?! sad je svima valjda jasno : KO SU ONI … I ZA KOGA SE SVO VREME LAZNO PREDSTAVLJAJU … !!! coki-covic to najbolje zna …. pa im ime i adrese menja po vazdan … da im se u trag NE udje dok ONI … sa narodom : MANIPULISU, LAZU, VARAJU I PLJACKU NA TERENU i VAN NJEGA … tako lako uz medijsku kampanju sprovode … ova i ta prva pripisana titula, najbolje govori: na sta su sve ONI … spremni da se do titule domognu … to se pravim imenom zove: BRUKA i SRAMOTA OD LJUDI U I OKO TAKVOG KLUBA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Placi, zumbule, ridaj, ti i tvoji ostrasceni glodari vuletic, tegeltija i pantic….Misa Tumbas je za njih dom kulture…

      0
      0
      Odgovori
      • @Milan Kada pričaš o ostrašćenosti bilo bi stvarno dobro da razmisliš kako je moguče da podržavaš ideju da je Zvezda bila prvak države koja to tada nije bila? Kako podržavaš ideju da je Zvezda prvak Srbije ako u tom takmičenju nisu igrali klubovi iz Vojvosine i Kosova? Da li je to normalno? Kada se pozivaš na ostrašćenost razmisli zašto iste te titule sebi nisu upisali Željezničar, Vardar, Nafta (Slovenija) i Budućnpost), pobjednici turnira u ostalim republikama nego samo Tuđmanova Hrvatska i Crvena zvezda? Zašto je vama ugled za model ponašanja Hrvatska, Tuđman i HNS, a ne neko drugi?

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter