1
Evropske lige

SERIJA A: Kakva završnica u Italiji, Inter preokretrom za tri minuta do Lige šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.18 u 22:39

Odigrana su i poslednja dva meča italijanske Serije A, koji su odlučivali o učesnicima Lige šampiona naredne sezone.

U Rimu su se sastali Lacio i Inter i ‘nebesko-plavi’ su poveli već u devetom minutu autogolom Ivana Perišića, kog je gotovo nokautirao Marušić. Na isteku pola časa igre izjednačio je Danilo D’Ambrozio. U sam smiraj poluvremena, u 41. minutu, Felipe Anderson doneo je novu prednost domaćima.

U završnici, pravi šok za domaće. Prvo je dosuđen jedanaesterac za Inter koji je u gol pretvorio Mauro Ikardi u 78. minutu, a 180 sekundi kasnije Matijas Vesino doneo je, ispostavilo se, trijumf vredan LŠ.

Lacio je utakmicu završio s igračem manje, pošto je u 79. minutu isključen Senad Lulić, što je gostima iz Milana i olakšalo posao.

Sasuolo je dočekao Romu, koja je već obezbedila LŠ, ali je bilo pitanje s koje pozicije na tabeli. ‘Vučica’ je povela autogolom Đanluke Pegola u prvom minutu sudijske nadoknade prvog dela igre i to je bio i konačan rezultat ovog meča.

Tako su Roma i Inter sezonu završili ‘iznad crte’ za Ligu šampiona, dok će Lacio morati da se zadovolji nastupom u Ligi Evrope, kao i Interov gradski rival Milan koji je danas bio ubedljiv protiv Fiorentine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

ITALIJA 1 – 38. KOLO

Subota
Juventus – Verona 2:1 (0:0)
/Rugani 49, Pjanić 52 – Ćerći 76/

Nedelja

Đenova – Torino 1:2

Udineze – Bolonja 1:0

Kaljari – Atalanta 1:0

SPAL – Sampdorija 3:1

Milan – Fiorentina 5:1

Napoli – Krotone 2:1

Kjevo – Benevento 1:0

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter