0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Grof napušta Arsenal, sledeća stanica je…

Objavljeno: 20.05.18 u 20:28

Pored ponude da se saradnja nastavi Miodrag Grof Božović je odlučio da napusti Tulu posle istorijskog uspeha sa Arsenalom.

Ostvario je Miodrag Božović istorijaki uspeh sa Arsenalom i zazeo sedmo mesto, a kako saznaje HotSport, bivši trener Crvene zvezde je odlučio da napusti prvoligaša iz Rusije. Predsednik kluba iz Tule ponudio je popularnom Grofu da se saradnja produži do 31. maja 2019. godine, što je sjajni stručnjak juče definitivno odbio.

Procenio je Miodrag Božović da i pored uspeha želi nove izazove, a nalazi se na listi kandidata da preuzme i slavni Zenit. Navijači su ovacijama nedavno ispratila trenera koji im je podario mnoge pobede i rušio velikane.

– Odlucio sam da napravim naredni korak, a posle jedne odlične sezone i Arsenalu želim sve najbolje. Svako ide na svoju stranu i sledi novi angažman. Jednostavno, nisu mi na vreme ponudili novi ugovor – istakao je za HotSport, Miodrag Božović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter