1
Evropske lige

U 63. MINUTU VREME JE STALO: Momenat kada je Bufon ‘sišao’ sa fudbalske ‘pozornice’ jedan od najemotivnijih u istoriji fudbala (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.18 u 16:44

U jednom filmu koji prati nešto drugačiju formu fudbala, Kevin Kostner rekao je nešto što bez greške, na najbojli način oslikava razliku između dobrih i onih najboljih, najvećih.

– Iako vreme nijednog momenta ne staje, oni najbolji uvek nađu način da ga nekako uspore, rekao je Kostner.

Taj film je izašao pre četiri godine.

Od tad, Đanluiđi Bufon je osvojio još četiri pehara namenjena šampionu Italije, igrao dva finala Lige šampiona, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva prošle godine Nemci su bili bolji nakon penala, dok je Švedska u plej-ofu pobedom od 1:0 u dvomeču sprečila Bufona da još jednom zaigra na smotri najboljih ekipa sveta.

„Stara dama“ iz Torina dočekala je Veronu u poslednjem kolu Serije A, ali je rezultat ovog takmičarski nebitnog meča pao u treći plan u 63. minutu, nakon što je legendarni fudbaler pozdravio publiku kao vođa Juventusa, i lagano, sa suzama u očima, po poslednji put uspeo da „uspori“ vreme.

A ni navijači mu nisu ostali dužni:

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter