Direktor Vladimir Radinović otvoreno dovodi kadrove bez pokrića pre kraja sezone među kojima je i kum Nemanje Vidića, a legende crno-belih se guraju na marginu.

Povezane vesti

Povlače se potezi u omladinskoj školi Partizana pre kraja sezone što je novi trend, koji je bio misaona imenica u prošlosti kada su se stvarali asovi u ‘Zemunelu’.

Novi direktor od januara Vladimir Radinović doveo je trenera, koji nije u skladu veličine kluba počevši otvoreno da lobira i sa saradnicima koji su aminovali da pre kraja sezone pravi kombinacije na svoju ruku.

Ceh po njemu bi trebalo da plate legende za mnoge greske činovnika, pa bez blama dovode zamene da špijuniraju i pripremaju se za svoje uloge, dok traje sezona.

Danas je kadete gledao Ivan Ješić za koga je namenjena uloga da sedne na klupu umesto legende Dževada Prekazija. Nedavno je oteran iz FS Srbije, a čudi izbor zvezdaša za klupu crno-belih, poznatog po tome da je kum Nemanje Vidića i postavlja se pitanje zašto direktor dovodi kadrove bez pokrića?!

Uklonjen je Slađan Sćepović umesto da predvodi omladince, za koje je predviđen isključivo ‘specijalista’ Žarko Lazetić, koji je izgubio šampionsku trku.

Uslediće pomeranja još nekih trenera kao i dvojice legendi na margine, a Prekaziju i Sćepoviću je namenjena manje bitna uloga skauta u narednoj sezoni.