12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRANSFER NA TOPČIDERSKOM BRDU: Zvezdaš dolazi na klupu Partizana!

Objavljeno: 19.05.18 u 20:58

Direktor Vladimir Radinović otvoreno dovodi kadrove bez pokrića pre kraja sezone među kojima je i kum Nemanje Vidića, a legende crno-belih se guraju na marginu.

Povlače se potezi u omladinskoj školi Partizana pre kraja sezone što je novi trend, koji je bio misaona imenica u prošlosti kada su se stvarali asovi u ‘Zemunelu’.

Novi direktor od januara Vladimir Radinović doveo je trenera, koji nije u skladu veličine kluba počevši otvoreno da lobira i sa saradnicima koji su aminovali da pre kraja sezone pravi kombinacije na svoju ruku.

Ceh po njemu bi trebalo da plate legende za mnoge greske činovnika, pa bez blama dovode zamene da špijuniraju i pripremaju se za svoje uloge, dok traje sezona.

Danas je kadete gledao Ivan Ješić za koga je namenjena uloga da sedne na klupu umesto legende Dževada Prekazija. Nedavno je oteran iz FS Srbije, a čudi izbor zvezdaša za klupu crno-belih, poznatog po tome da je kum Nemanje Vidića i postavlja se pitanje zašto direktor dovodi kadrove bez pokrića?!

Uklonjen je Slađan Sćepović umesto da predvodi omladince, za koje je predviđen isključivo ‘specijalista’ Žarko Lazetić, koji je izgubio šampionsku trku.

Uslediće pomeranja još nekih trenera kao i dvojice legendi na margine, a Prekaziju i Sćepoviću je namenjena manje bitna uloga skauta u narednoj sezoni.

0
0

12 Komentara

    • Jeco, a da pogledas malo umetnicko klizanje ili odbojku na pesku, sta mislis ?
      Igrao sa Vidom u Uzicu lepotice, cujes da su kumovi !

      0
      0
      Odgovori
  1. Ko je taj Ješić koga je on trenirao i gde je igrao fudbal! To što je selektor u savezu bio može da zahvali kumu Nemanji Vidiću a što je imao te rezultate ljudi pa on je selektor nije trener ta deca se okupljaju 4-5 puta godišnje po 5-6 dana to je 30 dana u godini i veličate njegov uspeh! To su deca Partizana Zvezde Voše Ofke Rada…. a nije ih on naučio da igraju!

    0
    0
    Odgovori
  2. Oteran iz FSS posle 3 godine 16 pobeda,4 neresene i 0 poraza,posle pobede protiv finaliste evropskog prvenstva Italije 3-0…bas su pogodili sto su ga smenili

    0
    0
    Odgovori
    • Koje su reference Vanje Radinovica za direktora trece najbolje fudbalske akademije u Evropi? Gde je on to pokazao znanje za tu funkciju?! Ne znam ga ni kao igraca a ni kao trenera nekog ozbiljnog kluba koji moze biti u rangu FK Partizan a kamoli da sam cuo da je u tako nekom klubu imao rezultat koji ga preporucuje za mesto na kojem se sada nalazi!!! Sve je jasno!!!
      Poslusajte > https://www.youtube.com/watch?v=5H3mZmRwNnA

      0
      0
      Odgovori
  3. Au, opet frka kod grobara, iz aviona se vidi da je tekst placen i narucen, ne ulazim u razloge, ali sta briga Hot sport ko u Partizanu vodi kadete, ocigledno poci je Igra prestola…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter