13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE U NEVERICI: U jeku slavlja zapalio se autobus sa fudbalerima Zvezde – ali bukvalno! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.18 u 23:14

Neverovatan propust i peh desio se tokom slavlja 28. šampionske titule Crvene zvezde.

Gorele su baklje tokom slavlja, na stadionu je bilo čak i vatrometa, a prilikom bakljade na samom autobusu koji se kreće od ‘Marakane’ ka hramu Svetog Save desio se požar među fudbalerima.

Jedna od baklji upalila je deo autobusa, a zatim se vatra proširila. Igrači su bukvalno poiskakali iz autobusa kako bi se spasili.

Srećom, kako javlja reporter HotSporta sa lica mesta, svi igrači su dobro i požar je lokalizovan.

 

A post shared by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sa Zvezdine proslave – Darko Noveski

0
0

13 Komentara

  1. Toliko se raduju da su poceli da pale i svoj autobus,kako su krenuli zapalice i stadion,kao neron u rimu haaaaaahaaaaa,sa vama komedija bas uvek,kada palite na namestenu titulu,sta bi tek radili da ste je kojim slucajem zaslizeno osvojili!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa oni ne znaju zasluženo da osvoje. Prošle godine su i nameštenu titulu izgubili. U svetu još niko nije izgubio nameštenu titulu,samo oni to mogu,haha

      0
      0
      Odgovori
    • U pravu si Pedja vase su sve kupljene ili otete a oteto prokleto. Na dva derbija ste imali jedan sut u okvir gola a to dovoljno pokazuje ko ste i sta ste niko i nista da je pravde igrali bi vi pley aut a to sto se autobus zapalio nije cudo nasi igraci nisu vezbali sa bakljama nego trenirali dok su vasi imali vec spremljen scenario

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter