0
Domaći fudbal

UDARNE VESTI DANA: Procureo Krstajićev spisak, Zvezdino dete odlazi nakon decenije u klubu, Nikolić o mogućem transferu u Partizan

Objavljeno: 18.05.18 u 23:39

Današnji dan je obilovao zanimljivim vestima, a mi ćemo za vas izdvojiti one koje su obeležile dan za nama.

Ovoga jutra pojavio se dugo očekivani spisak reprezentativaca Srbije za Mundijal u Rusiji, koji doduše za sada moramo uzeti sa rezervom pošto nije potvrđen od strane selektora Krstajića.

Takođe dosta pažnje je izazvao i prvi odlazak iz Crvene zvezde i to igrača koji je proveo punu deceniju u klubu i na kome su crveno-beli temeljili svoju budućnost.

Glasno je odjeknule i reči čuveng Pjerluiđija Koline, koji je otkrio da je skandal sa Srđanom Obradovićem mogao skupo da košta i najboljeg srpskog arbitra Milorada Mažića.

Danas se oglasio i napadač Spartaka Nemanja Nikolić koji je govorio mogućem prelasku u Paritizan, gde bi trebao da zameni jednog od ljubimaca Grobara.

Pažnju su privukla i srpska NBA liga u na fajnal-foru Evrolige u Beogradu, ali i povici Fenerovih navijača upućenih jednom srpskom klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter