1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan sačuvao špica u januaru, ali sada neće – stranci u Beogradu gledali miljenika navijača crno-belih

Objavljeno: 18.05.18 u 11:02

Partizan je juče odigrao svoju poslednju utakmicu u sezoni što se prvenstva tiče.

To je bila dobra prilika za strane skaute da još jednom posete prestonicu naše zemlje.

Tako su ljudi iz Genta juče bili u Humskoj, a razlog posete bio je Leandre Tavamba. Imaće Belgijanci konkurenciju i klub iz Italije, a plan je da već početkom juna završe posao sa ove sezone jednim od najboljih igrača crno-belih

Trka za pojačanjima traje mesecima u nazad, a u fokusu klubova jos od početka godine je Leandre Tavamba i samo spletom okolnisti ostao je do kraja sezone u Partizanu. U junu sigurno sledi rastanak i za sada se kao destinacija spominje Gent čiji su predstavnici sinoć još jednom snimali Kamerunca protiv Spartaka iz Subotice.

Napadač je postigao pogodak i imao solidan učinak, a sada sledi zvanična ponuda i kako saznaje HotSport crno-beli bi mogli da dobiju malo više od milion evra. Tražili su dva mada moraju da spuste cenu pošto je takva trenutna situacija na tržištu.

Kako smo najavili iz Humske pokušavaju da vrate Petra Škuletića i pregovaraju sa Spartakom za Nemanju Nikolića za kogu su interesivanje pokazali Crvena zvezda i Vojvodina. Trenutno je finalista Kupa u prednosti samo je potrebno da se utanači obeštećenje. Priča se da je aktuelan dolazak i Dejana Dražića iz Selte tako da slede mnogi letnji poslovi pošto već sredinom jula kreću kvalifikacije za Ligu Evrope.

0
0

1 Komentara

  1. kakav je ovo bezobrazluk i busenje cene igraca? Ovo je direktan atak na finansijske interese kluba i vi bi mogli biti tuzene za ovakvo ponasanje. Malo se suzdrzite od ovakvih rabota, ne morate bas tako direktno da ubijate cenu igracu i stetu Klubu,koliko god da ste ostrasceno navijaci jednog drugog kluba! Stvarno bestidno i sramotno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter