11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENA: Da li vam se sviđa potencijalno rešenje dresa Partizana? (FOTO)

Objavljeno: 17.05.18 u 00:08

Do kraja sezone Partizanu je ostalo da odigra još dve utakmice, a sigurno je najvažnija ona u finalu Kupa 23. maja u Surdulici.

Ipak, mnoge navijače već zanima sledeća sezona, a kada smo kod nje počelo je sa nagađanjima oko promene opreme. Naime, ‘Najki’ je danas izbacio rešenje dresova za sezonu 2018/2019, bar onih serijskih, za široku upotrebu medju manjim klubovima (predstavljene su kolekcije i nekih od najvecih klubova Evrope), već objavio u javnosti.

Klub iz Humske, naravno, može da zadrži i postojeći dizajn iz sezone 2015/2016, ali teško da će se nešto tako dogoditi, jer po pravilu početak sezone donosi promociju nove opreme.

Ideja „Najkija“ je za sada „ogoljena“, bez istaknutih logoa generalnog i drugih sponzora (koji će u Partizanovom slučaju biti „utisnut“ na crnoj kvadratnoj površini), sa jasno izraženim dizajnom, rešenjima „pruga“ na prednjoj i zadnjoj strani dresa.

FOTO: footyheadlines.com
0
0

11 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter