0
Fudbal

FIFA RANG LISTA: Evo gde se Srbija nalazi tačno mesec dana pred prvi meč na Mondijalu (FOTO)

Objavljeno: 17.05.18 u 11:53

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se ispred nekih učesnika Mondijala, ali i iza priličnog broja reprezentacija kojih neće biti u Rusiji.

Ostalo je još 28 dana do početka Svetskog prvenstva u fudbalu, a tačno mesec dana do prve utakmice Srbije protiv Kostarike i FIFA je objavila pretposlednju rang listu pred najveće planetarno takmičenje.

‘Orlovi’ su ostali na istoj poziciji na kojoj su bili i pre mesec dana, a to je 35. pozicija sa ukupno 732 osvojena boda.

Svi rivali Srbije na Mondijalu su ispred nje. Kostarika zauzima 25. poziciju, Švajcarska je na visokom šestom mestu, a Brazil je druga selekcija sveta, odmah iza aktuelnog šampiona sveta Nemačke.

Od trećeg do desetog mesta nalaze se Belgija, Portugalija, Argentina, Švajcarska, Francuska, Španija, Čile i Poljska.

Srbija je ispred učesnika Svetskog šampionata Australije, Egipta i Nigerije, a recimo, nalazi se iza Škotske, Rumunije, Irske, Ukrajine, Slovačke i Paragvaja, reprezentacija koje se nisu plasirale.

Naredna rang lista izlazi 7. juna, tačno nedelju dana pred početak Mondijala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter