0
Evropske lige

FOTO: FULHAMFC

SPECIJALNO ZA VEMBLI: U Fulamu spremljeni navijački šalovi sa likom Mitrovića, svideće se i navijačima Partizana (FOTO-UBOD)

Objavljeno: 16.05.18 u 18:23

Sledeće subote, 26. maja, će se na Vembliju susresti Fulam i Aston Vila.

Dva kluba i jedno, poslednje mesto koje ove sezone iz Čempionšipa vodi u Premijer ligu.

Ulog je veliki, a navijači su uz svoje miljenike i bez sumnje će biti sjajna atmosfera na jednom od najpoznatijih svetskih stadiona. Fulam je nakon dve odlične utakmice i jedne pobede prošao u finale plej-ofa uz dosta bolji utisak od Aston Vile koja se dalje plasirala ukupnim rezultatom 1:0 protiv Midlzbroa.

U polufinalnim mečevima ‘nije radio’ Aleksandar Mitrović koji je bio itekako agilan i napadački raspoložen, ali mu je falilo sreće da zatrese mrežu. On je jedna od glavnih uzdanica Fulama na Vembliju što pokazuju i sve češće objave na društvenim mrežama, a posebno je interesantna jedna sa specijalno dizajniranim šalom Fulama sa likom napadača reprezentacije Srbije. Šal je crno-bele boje, tako da će se sasvim sigurno dopasti i navijačima kluba u kojem se Mitrović afirmisao, Partizana:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter