2
Domaći fudbal

ĐUKIĆ OBRADOVAO GROBARE: Sjajne vesti za Partizan pred utakmicu sezone!

Objavljeno: 16.05.18 u 11:17

Fudbalere Partizana u sredu, 23. maja očekuje finalni meč Kupa Srbije u Surdulici protiv lučanske Mladosti, ali pre toga je preostalo da bude odigrano još jedno kolo Superlige u kom crno-beli u četvrtak igraju protiv Spartaka iz Subotice.

Trener Miroslav Đukić je istakao da je pred Partizanom važan meč u šampionatu, ali je ipak važniji onaj u Surdulici:

– Protiv Spartaka igramo bitnu utakmicu, ali je sve usredsređeno za finale jer je u Surdulici cela sezona i svi smo koncentrisani na nju, rekao je Đukić na konferenciji za novinare.

Spartak želi da potvrdi treće mesto, dok Partizan ne može ni gore ni dole sa drugog, pa Đukić veruje da će Subotičani biti veoma motivisani:

Spartak će biti motivisan sa željom da zadrži treće mesto. Mi imamo pobedničke ambicije jer je uvek želja Partizana da pobeđuje. Sve govori da ćemo videti dobru fudbalsku predstavu.

Odlična vest po crno-bele je i to što se u tim vraćaju Vladimir Stojković i Marko Janković već protiv Spartaka, dok će Zoran Tošić biti u ekipi za finale kupa.

Osvrnuo se trener Partizana i na tim godine:

– Zaista mi je drago zbog toga što je veliki broj naših igrača u timu godine. To znači da su u kontinuitetu igrali dobro ove sezone.

Naravno, Đukić je iskoristio priliku i da prokomentariše odluku da se finale kupa odigra u Surdulici, na stadionu Radnika:

– Jedini problem je što imamo veliki broj navijača koji neće moći da dođe tamo i uđe na stadion jer je kapacitet 3.500 mesta. Šteta zbog fudbala, ali sam siguran da će biti vrhunski organizovano, otkrio je Đukić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter