0
Fudbal

SAM SEBE INKRIMINISAO: Mamić sudu greškom predao nešto što nikako nije smeo

Objavljeno: 14.05.18 u 19:40

Dugogodišnji čelnik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić, kojem se sudi za proneveru oko 15 miliona evra, jednim potezom je sebi otežao situaciju.

Kako prenose hrvatski mediji, Mamić je sam sebe inkriminisao tako što je sudu greškom predao papir sa upustvima za svedočenje, koja su bila namenjena Dejanu Lovrenu.

Ovaj papir se prema informacijama iz susedstva našao u gomili koju je nekadašnji prvi čovek „modrih“ poneo na sud, a njegova odbrana uputila je zahtev da se dokument povuče iz zapisnika jer se tamo našao greškom i da su to samo obične beleke.

Ipak tužioci tvrde da se na papiru jasno vidi da to nisu nikakve beleške, već uputstva za defanzivca Liverpula, pošto na njemu piše „Na eventualno pitanje USKOK-a…“, uz naveden odgovor na postavljeno pitanje.

Budući da Mamića sud već tereti zbog sumnje da je na lažno svedočenje navodio i fudbalera madridskog Reala Luku Modrića, novonastala situacija mu nikako ne ide u korist.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter